Все, що ви хотіли знати про Чорну п’ятницю в АЛЛО » Новини Житомира
 
 


Все, що ви хотіли знати про Чорну п’ятницю в АЛЛО

Автор: news_maker від 4-11-2021, 20:22, переглядів: 7 753


Наприкінці листопада більшість магазинів влаштовують грандіозний розпродаж. У такий спосіб відзначається Black Friday у багатьох країнах світу. Мережа магазинів Алло протягом кількох останніх років є активним учасником традиційної події, пропонуючи покупцям великі знижки на гаджети в Чорну п’ятницю. Дізнайтесь, коли розпочинається великий розпродаж та як підготуватися до нього.

Початок Black Friday

У 2021 році Чорна п’ятниця припадає на 26 листопада. Але навіть найспритніші покупці не можуть протягом однієї доби відвідати усі магазини, тому свято шопінгу триватиме майже цілий тиждень, доки увесь акційний товар не знайде свого володаря.

Яких знижок можна очікувати на ALLO.ua

Компанія АЛЛО має репутацію надійного постачальника цифрової, побутової техніки, електроінструментів, дитячих товарів, обладнання, одягу та іншої продукції. Для своїх покупців вона створює вигідні умови для співпраці та пропонує високий рівень обслуговування.

У роздрібних магазинах, які розташовані у багатьох містах країни, протягом року періодично влаштовуються різноманітні акції. За наявності промокоду можна отримати знижки від 30 до 50% на окреслену групу товарів. Придбати запропоновану продукцію за привабливою вартістю можна також під час спеціально організованих нічних розпродажів.

Але в Чорну п’ятницю діють солідні знижки, які можуть перевищувати 50% та розповсюджуються майже на увесь асортимент товару. Так, у минулому році вартість окремої продукції під час Black Friday була зменшена на 70%.

Чому магазини зменшують вартість продукції

У мережі магазинів Алло не використовують інструмент нечесних маркетологів – штучне завищення вартості. Реальні та привабливі знижки мають таке обґрунтування:

- можливість швидко розпродати залишки окремих моделей техніки;
- реалізація товарів, які не можуть конкурувати з аналогами нового покоління та вивільнення місць на складах для надходження наступних партій;
- легкий та дієвий засіб ознайомлення покупців з брендовою продукцією;
- привернення уваги до магазину та налагодження подальших тісних взаємозв’язків з клієнтами.

Як не пропустити кращі пропозиції в Алло

Щоб донести найціннішу інформацію до покупців, на сайті магазину Алло вже створено спеціальну сторінку. Зайдіть до розділу Black Friday та дізнайтесь про умови акції.

Для отримання швидкого доступу до розпродажу, зареєструйтесь та зазначте номер телефону. Так само можна встановити спеціальний мобільний додаток, якщо планується відвідування онлайн-магазину через смартфон. Реєстрація надає можливість отримати персональний доступ і 50 гривень на бонусний рахунок.

За «чорними» цінами в мережі магазинів Алло можна замовити різноманітні товари та забрати їх у найближчому відділенні. Клієнту надається право попередньо оглянути товар та впевнитись у його безперечній якості. Не пропустіть Чорну п’ятницю, проведіть її весело та корисно разом з магазином Алло.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: