Чому варто придбати Honda CRF450R? » Новини Житомира
 
 


Чому варто придбати Honda CRF450R?

Автор: news_maker від 5-11-2021, 19:37, переглядів: 365


Honda CRF450R був зразком мотокросу з моменту його появи у 2002 році. Його мета завжди полягала в тому, щоб запропонувати гонщику – любителю чи професіоналу – повний контроль за рахунок балансу та маневреності. Він був побудований з якістю, міцністю та довговічністю, якими Honda була відома довгий час.

Це гоночний мотоцикл, який постійно розвивається. У 2017 році ця модель була повністю перероблена, вона стала маті повністю нову підвіску та значне збільшення потужності в діапазоні високих обертів завдяки новому двигуну. У 2018 році стандартно оснащувалась електростартером, а у 2019 році головка блоку циліндрів, розроблена HRC, значно збільшила потужність і крутний момент. Також додано контроль запуску HRC. У 2020 році CRF450R отримав систему контролю крутного моменту Honda Selectable Torque Control (HSTC).

Крім коліс і базової архітектури двигуна, CRF450R 2021 був насправді абсолютно новім мотоциклом, значною мірою заснований на досягненнях CRF450RW, переможця MXGP 2019. І хоча чемпіонат MXGP 2020 став проблемою з різних причин, Гайзер і HRC виграв у 18-му турі у Трентіно, Італія, у листопаді 2020 року.

Модель 2022 CRF450R з його гоночним родоводом найвищого рівня пропонує подальші вдосконалення двигуна та підвіски.

Опис моделі

У 2021 році модернізований CRF450R був заснований на темі розробки RAZOR-SHARP CORNERING з упором на потужніший крутний момент на низьких/середніх оборотах, дуже точне керування та зручну для водія ергономіку. Нова (на 2 кг легше) рама та покращена жорсткість маятника доповнюються більш вузькою геометрією шасі та збільшеним дорожнім просвітом для досягнення найкращих характеристик при проходженні поворотів. Завдяки досвіду HRC був поставлений двигун з високим крутним моментом у низькому та середньому діапазоні, а покращена система декомпресії забезпечила легший запуск. Нове гідравлічна система зчеплення та повний пакет електроніки зробили ергономіку нового мотоцикла легше для вершника їздити послідовно швидко протягом усієї гонки – допомагаючи не тільки гонщикам MXGP, але й ентузіастам MX будь-якого рівня підготовки постійно підтримувати оптимальний час кола. З цього виходить, що ідея купити мотоцикл Хонда має багато переваг.

Ґрунтуючись на міцному фундаменті нової моделі 2021 року, CRF450R 2022 року отримає покращену керованість з новим блоком управління двигуном та зміненими налаштуваннями передньої та задньої підвіски Showa, що підвищить ефективність демпфування.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: