Діти-сироти віком 35+ отримають кошти на придбання житла » Новини Житомира
 
 


Діти-сироти віком 35+ отримають кошти на придбання житла

Автор: news_maker від 9-11-2021, 21:29, переглядів: 783


У Житомирі особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримають кошти на придбання житла. 4 листопада депутати міської ради прийняли рішення про виділення майже 9 млн 700 тис. грн на таку потребу. Окрім того, очікується ще й надходження майже 4,5 млн грн з обласного бюджету. Адже постанова Кабміну № 615 передбачає певний механізм співфінансування для забезпечення грошової компенсації на придбання житладітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа. А саме: 70 % - місцевий бюджет та 30% - державний.

Урядовий документ також визначив пріоритетну категорію на отримання такої грошової компенсації – це особи 35 +. У Житомирі таких 22.

«Ми розпочинаємо роботу з формування пакетів документів для перерахування цієї грошової компенсації тим особам, які мають на це право», - говорить Вікторія Краснопір, директорка департаменту соціальної політики міської ради.

Сесія міської ради внесла відповідні зміни до програми соціального захисту населення громади Житомира на 2021-2025 роки та до місцевого бюджету на 2021 рік.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: