Яку сироватку для обличчя вибрати » Новини Житомира
 
 


Яку сироватку для обличчя вибрати

Автор: news_maker від 14-11-2021, 21:10, переглядів: 432


Донедавна сироватка асоціювалася з доглядом за зрілою шкірою. Зараз правильно підібраний продукт можна застосовувати у будь-якому віці. Вона не тільки забезпечує красивий та сяючий вигляд шкіри, але й бореться з недоліками, захищаючи шкіру від подразнення та передчасних зморшок.

Для чого потрібна сироватка

Перед тим, як сироватки купити, ознайомтеся з їх перевагами. Шкіра обличчя має потребу у живленні, зволоженні та захисті. Сироватка допомагає у вирішенні цих потреб. Ось декілька найпоширеніших проблем та тип сироватки, який допоможе у цій ситуації.

- Проблеми кольору. Сіра, жовтувата або тьмяна шкіра позбавлена сяйва. Крім того, можуть з’являтися червоні плями після перебування на сонці. Допоможе відновлююча сироватка. Вона освітлює завдяки вмісту вітамінів С, В3, Е та екстрактів рослин. Також додатково захищає від вільних радикалів. Варто не тільки висвітлювати наявні плями, а й запобігати утворенню нових. Інгредієнти, що входять до складу засобу, контролюють вироблення мелатоніну та зменшують схильність до нерівної пігментації.
- Сухість. При зневодненні втрачається еластичність, тому з’являються перші ознаки старіння. Інтенсивна зволожуюча сироватка допоможе у цій ситуації. Вона містить гіалуронову кислоту, екстракт алое вера, екстракт зеленого чаю, пантенол та продукти бджільництва.
- Поява зморшок. У такому разі потрібно не тільки боротися проти наявних ознак старіння, а й запобігти появі нових зморшок. Сироватка, яка комплексно бореться зі старінням, допоможе вам. Вона містить корінь женьшеню, коензими, аденозин та інші активні компоненти. Завдяки їм посилюється ефект ліфтингу, шкіра має потужний захист від вільних радикалів та пошкодження сонячними променями.
- Подразнення від ультрафіолетових променів. Антиоксидантна сироватка допоможе вам захистити свою шкіру. Вона містить вітамін Е та С, екстракт зеленого чаю, коензими, масло виноградних кісточок та екстракт гранату.
- Чутливі капіляри. Проблему інтенсивного почервоніння можна вирішити за допомогою заспокійливої сироватки з протизапальними та регенеруючими властивостями. До складу можуть входити екстракт кореню солодки, алое, прополіс та березовий сік.

Інтернет-магазин https://thebodyshop.ua/ пропонує великий вибір засобів по догляду за шкірою. Обирайте препарати, які вам потрібні, та залишайте замовлення на сайті магазину.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: