Останні новини про футбол » Новини Житомира
 
 


Останні новини про футбол

Автор: news_maker від 18-11-2021, 19:54, переглядів: 368


Ось і відбулись матчі відбіркового етапу на Чемпіонат Світу з футболу 2022. Футбол національних збірних приваблює багато глядачів та фанатів футболу. Тому що всі ми відчуваємо гордість перемоги за нашу збірну, та програш команди глибоку засмучуе нас. Футбол який показала збірна України під керівництвом нового тренера Олександра Петракова, нарешті нас порадувала такой довгоочікуваною перемогою.

Та чи пройде Україна далі вирішувалося не лише у матчі з Боснією та Герцеговиною, українцям для виходу з групи потрібно було щоб збірна Фінляндії програли збірній Франції з футболу. На щастя так і сталося. Французи гарантовано виходять з групи, а от Фінам потрібна була перемога для того щоб зайняти друге місце, тобто ми з ними боролися за другу сходинку в таблиці.

На наше щастя, збірній Фінляндії так і не вдалося зламати оборону французів, яка, до речі, за весь відбірковий тур можна сміливо сказати так і не була ніким зламана, і на мою думку на сьогоднішній день вважається кращою.

Перший тайм гри виявився без забитих голів, обидві команди грали вкрай обережно, та не спішили проводити атаки, щоб не наразитись на стрімку контр-атаку.

Рахунок у грі відкрив Карім Бензема який вийшов на заміну вже у другому таймі, а незабаром і Кіліан Мбаппе відзначився у воротах Фінляндії, підсумок зустрічі 0:2. Франція їде на Чемпіонат світу з футболу 2022, і дарує шанс на путівку збірної України.

Україна обіграла Боснію та Герцеговину з рахунком 0:2

За вісім матчів відбіркового туру гра збірної України чесно кажучи, була не на найвищому рівні. Це була лише друга перемога нашої збірної у відбірному циклі.

Втрата очок на матчах з Казахстаном, у яких ми мали гарнтовано вигравати, це напено були найбільше розчарування в грі збірної. Та нічия з Боснією в попередньому матчі, суттєво знизила наші шанси на вихід. Дивитися Футбол 1 онлайн можна було на українських стрімінгових сервісах.

Перші 20 хвилин гри було дуже обережними, хоча збірна створювала моменти біля воріт Боснії, але команда не поспішала переходити на бік поля супротивника, і в центрі поля витягувала захист соперника подалі від своїх воріт. І так на тридцять дев'ятій хвилині, план Петракова таки спрацював. Олександр Зінченко, який залишився без уваги, своїм фірмовим гарматним ударом відкрив рахунок у грі.

Після перерви команда почала грати обережніше, але виконувала свій план на гру, і на 79-й хвилині Артем Довбик забиває ще один шикарний гол, 0:2. Україна виходить із групи та вирушає на стикові матчі.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: