Відбулася прес-конференція Голови Антимонопольного комітету України Василя Цушка та очільників області » Новини Житомира
 
 


Відбулася прес-конференція Голови Антимонопольного комітету України Василя Цушка та очільників області

Автор: admin від 21-05-2013, 18:44, переглядів: 1 395

Відбулася прес-конференція Голови Антимонопольного комітету України Василя Цушка та очільників області

В рамках проведення Житомирським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України Дня відкритих дверей з питань захисту конкуренції 21 травня відбулася прес-конференція для представників регіональних ЗМІ за участю Голови Антимонопольного комітету України Василя Цушка, голови облдержадміністрації Сергія Рижука, голови обласної ради Йосипа Запаловського та голови Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олександра Безсмертного.
Наразі Антимонопольний комітет України разом із міжнародними експертами розробляє проект Закону України «Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку конкуренції в Україні на 2014-2024 роки», який має на меті сприяти розвитку конкуренції на ринках. Стосовно цього законопроекту в журналістів області виникло багато запитань як до Голови Антимонопольного комітету України Василя Цушка, так і до керівництва області.
Василь Цушко наголосив, що конкурентна політика в Україні є однією зі складових економічної політики держави.
На запитання про основні напрямки діяльності Антимонопольного комітету сьогодні Василь Цушко відповів: «В першу чергу передбачено вжиття комплексних заходів, спрямованих на запобігання, виявлення та припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції на таких ринках: фармації; супутніх послуг при адміністративних послугах; збору, вивезення та захоронення побутових відходів; ритуальних послуг; земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Заходи Антимонопольного комітету проводяться на виконання Програми економічних реформ Президента України «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава» відповідно до Національного плану дій на 2013 рік».
Найбільш актуальним питанням для населення є тарифна сітка на комунальні послуги.
«Будь-який підприємець, громадянин може звернутися до територіального відділення Антимонопольного комітету в області з письмовим проханням розібратися в його проблемі щодо обґрунтування тарифів на комунальні послуги», - значив Сергій Рижук.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: