Як працює "Картка житомирянина" після запровадження часових обмежень на пільговий проїзд » Новини Житомира
 
 


Як працює "Картка житомирянина" після запровадження часових обмежень на пільговий проїзд

Автор: news_maker від 21-11-2021, 20:45, переглядів: 1 021


З 7 листопада у громадському транспорті Житомира вступили в дію обмеження пільгового проїзду. Зроблено це задля запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, перевезення пасажирів здійснюються без застосування пільг на проїзд у громадському транспорті у період до 10:00 год та після 16:00 год, окрім військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та цивільного захисту при виконанні службових обов’язків, а також учнів шкіл та інших загальноосвітніх навчальних закладів відповідно до діючих рішень щодо вартості проїзду, дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та осіб, що їх супроводжують.

Зауважимо, що наразі ніяких обмежень по кількості пасажирів у салоні транспорту немає.

За інформацією сайту "Транспорт Житомира" пільгові категорії громадян мають можливість оплатити проїзд зранку та ввечері е-квитком, банківською карткою, QR-кодом або готівкою (у повному розмірі вартості проїзду).

Власники пільгової "Картки Житомирянина" не завжди можуть сплатити проїзд зі своїх електронних гаманців. Так, наприклад пенсіонери за віком та особи з інвалідністю 3 групи, можуть сплатити проїзд тільки в маршрутках в будь-який час, у електротранспорті виключно у "пільговий" час. Інші пільгові категорії можуть скористатися карткою тільки з 10 до 16 години. При оплаті готівкою "пільгова" вартість проїзду діє тільки з 10 до 16 години. Детальна інформація наведена у таблиці:



Нагадаємо, поповнити Картку Житомирянина можна за 13 адресами. У разі втрати чи виходу з ладу картки потрібно звернутися до КП "Житомиртранспорт" (Гагаріна, 24) та будь-якого відділення Ощадбанку.

Категорія: Блоги / Транспорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: