Житомирський міський голова підписав Меморандум з «Прозорро.Продажі» » Новини Житомира
 
 


Житомирський міський голова підписав Меморандум з «Прозорро.Продажі»

Автор: news_maker від 22-11-2021, 21:26, переглядів: 521


У понеділок, 22 листопада, директор держпідприємства "Прозорро.Продажі" Олексій Соболев та міський голова Житомира Сергій Сухомлин підписали Меморандум про співпрацю.

Підписання меморандуму спрямоване на посилення співпраці між держпідприємством та міською радою Житомира у побудові в Україні прозорої та ефективної системи реалізації комунальних активів. Йдеться про продаж об'єктів малої приватизації, здачу в оренду майна та земельних ділянок, які належать місту, через прозорі електронні аукціони у системі Прозорро.Продажі.

В рамках співпраці з Житомирською міською радою експерти держпідприємства ділитимуться знаннями та досвідом, зокрема щодо особливостей продажу та оренди землі через прозорі аукціони.

У третьому кварталі рейтингу міст «Прозорро.Продажі» Житомир став третьою громадою, котра ефективно і прозоро здає в оренду комунальне майно. У порівнянні з попереднім кварталом Житомир піднявся на шість позицій вгору: з 9-го місця та 3-є.

«З цією платформою Житомир знайомий чудово: щотижня на сайті міської ради можна побачити пропозиції оренди комунального майна із описом об’єктів, фото та посиланнями на сайт prozorro.sale. Це про безпечні аукціони та ефективні торги», - каже Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 5 жовтня набула чинності урядова постанова (№1013), яка запустила ринок оренди та продажу державної та комунальної землі через систему «Прозорро.Продажі».

Відповідно до постанови продаж та оренда державної та комунальної землі відбувається виключно через прозорі аукціони на підвищення ціни. За підсумками перших прозорих місяців ринку землі найактивніше оголошують аукціони органи місцевого самоврядування. Державна електронна торгова система «Прозорро.Продажі» гарантує безпечність торгів, неможливість втручання в їхній перебіг та рівний доступ кожного учасника до участі в аукціоні.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: