У Житомирі організують безоплатний експрес-курс з українського ділового мовлення » Новини Житомира
 
 


У Житомирі організують безоплатний експрес-курс з українського ділового мовлення

Автор: news_maker від 14-12-2021, 23:04, переглядів: 1 189


До Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого, у Житомирі знову організують безоплатний експрес-курс. Цього разу житомиряни зможуть удосконалити свої знання з українського ділового мовлення.

Про це 13 грудня йшлося у Домі української культури, де спікерки курсу «Прокачай українську» обговорили основні аспекти майбутнього проєкту.

Експрес-курс складатиметься з 8-ми занять та буде призначений на 30-ти слухачів віком від 20 років. Заняття проводитимуться раз на тиждень. Тривалість одного - астрономічна година (60 хв).

«Поєднуватимуться теоретичний матеріал і практичні навички. Слухачі матимуть змогу отримати відповіді на запитання щодо культури мовлення», - говорить кандидатка філологічних наук Галина Гримашевич. Результатом проходження експрес-курсу стане сертифікат та підвищення загального рівня володіння українською мовою.

Сьогодні мовним експерткам подякували в управлінні культури міської ради за допомогу в організації та проведенні курсу «Прокачай українську» до Дня української мови та писемності. Тоді слухачами курсу стали 50 учасників.

Категорія: Афіша

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: