Житомирянка відвідає штаб-квартиру ЮНЕСКО » Новини Житомира
 
 


Житомирянка відвідає штаб-квартиру ЮНЕСКО

Автор: news_maker від 27-12-2021, 21:41, переглядів: 1 323


Учениця ліцею №25 Ольга Поліщук перемогла у всеукраїнському творчому конкурсі серед асоційованих шкіл ЮНЕСКО.

Конкурс «Здорова планета, здорова людина ‒ спільна відповідальність, спільні зусилля: мій образ майбутнього» організувала Національна комісія України у справах ЮНЕСКО до 75-річчя ЮНЕСКО.

Змагалися учні 8-11 класів, а переможців визначали у трьох номінаціях: «Відеофільм», «Творче есе», «Малюнок».

Ольга Поліщук, учениця Ліцею № 25 м. Житомира, вразила конкурсну комісію своїм малюнком "Вода - це життя". Її творча робота перемогла у номінації «Малюнок».

"Я вирішила взяти участь у конкурсі, тому що цікавлюся темою екології, – каже Ольга Поліщук. – Я за те, щоб дбати про екологію. Головною ідеєю малюнку "Вода – це життя!" було показати, наскільки важливо берегти воду, тому що ми існуємо, доки є вода. Якщо будемо нехтувати якістю води, то це згубно вплине на здоров'я".

«На конкурс надійшли роботи з 42–ох асоційованих шкіл ЮНЕСКО з різних куточків України. Всього - 22 відеофільми, 36 есе і 30 малюнків», - повідомляють в Житомирському РВ АМУ.

Переможців та призерів конкурсу урочисто нагородять наприкінці січня 2022 року. Тоді ж під егідою Національної комісії України у справах ЮНЕСКО проведуть виставку усіх конкурсних робіт.

Конкурсанти, що отримали перші місця в кожній із трьох номінацій, поїдуть до Парижа та відвідають штаб-квартиру ЮНЕСКО. 16-річна житомирянка Ольга Поліщук ознайомиться з роботою Посольства України у Французькій Республіці та Постійного представництва України при ЮНЕСКО.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: