З вулиць Житомира почали вивозити сніг » Новини Житомира
 
 


З вулиць Житомира почали вивозити сніг

Автор: news_maker від 11-01-2022, 21:11, переглядів: 785


11 січня у Житомирі почали вивозити сніг – від снігу місто розчищають 44 працівники управління автошляхів Житомирської міськради. Комунальники чистять тротуари та зупинки громадського транспорту.

Про це Суспільному розповів виконроб комунального підприємства "Управління автошляхів" Денис Макарчук.

За його словами, для прибирання снігу задіяли два навантажувачі та шість самоскидів.

"На сьогоднішній день у нас працюють два навантажувачі, які розчищають і відразу навантажують сніг на Київській, Театральній і Бердичівській. Вивозять сніг у нас шість самоскидів. На розчистці пішохідних переходів у складі п'яти бригад працюють 44 працівники комунального підприємства. Сніг вивозиться на вулицю Промислову – на очисні споруди. Сьогодні йде перший день розчистки. Вночі наша техніка попрацювала – грейдером підвели сніг під бордюр. А зараз іде розчищення та вивезення снігу", – каже Денис Макарчук.

"Це вперше за кілька років я бачу, що сніг дійсно прибирають, – говорить житомирянка, яка представилася Цезаріною. – А то раніше люди переступали через кучугури. А це, бачу, чистять. Так і треба, щоб люди не падали та не травмувалися".

"Дуже добре, що розчищають, – каже ще одна житомирянка Руслана Ткачук. – Два дні тому важко було гуляти з коляскою, а зараз набагато краще. Ми дуже раді, що все оперативно чиститься, прибирається сніг".

Водій самоскида Віталій Олізарівський розповів, що за зміну зробить чотири-п'ять рейсів на очисні споруди на вулиці Промисловій. За раз він везе чотири-п'ять тонн снігу.

Після навантажувача працівники лопатами підчищають сніг.

"Ми підчищаємо – допомагаємо, щоб було легше і не було додаткових витрат палива, – каже працівник управління автошляхів Іван Гасюк. – Снігу багато і транспорту буде важко їздити. Тому працюємо, щоб не топило місто".

За зміну працівники комунального підприємства "Управління автомобільних шляхів" планують вивезти 400 тонн снігу.

"В першу чергу, йде розчищення тротуарів та зупинок вулиць першої категорії. Потім вже другої, третьої і четвертої категорій. За зміну планується вивезти 400 тонн снігу. На даний час справляємося власною технікою. Якщо не будемо встигати, то винайматимемо підрядні організації", – поінформував Денис Макарчук.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: