У Житомирі систему запису до вузькопрофільних лікарів "поліклініка без черг" замінили на нову » Новини Житомира
 
 


У Житомирі систему запису до вузькопрофільних лікарів "поліклініка без черг" замінили на нову

Автор: news_maker від 13-01-2022, 21:12, переглядів: 2 636


У Житомирі систему "поліклініка без черг" замінили на систему "likar.zt.ua".

Про це Суспільному розповіла заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова.

За її словами, система зараз працює частково. Наразі за її допомогою в онлайн-режимі можна записатися до вузькопрофільних лікарів. До сімейних лікарів запис буде доступний з початку лютого.

"Реєстратори працюють, реєстратури поліклінік працюють, телефони працюють: і стаціонарні, і мобільні, тож можна записатися до лікарів по-різному", – каже Марія Місюрова.

Керівник поліклініки №2 першої міської лікарні Житомира Ігор Швирьов показав, як працює нова система онлайн-запису до вузькопрофільних лікарів.

"На сайті управління охорони здоров'я Житомирської міської ради маємо чотири медичних заклади, заходимо, – показує і розказує Ігор Швирьов. – На екрані з'являється табличка, новий візит. Обираємо, наприклад, окуліста –Лузана Наталія Вікторівна, кабінет 5. Натискаємо "ок" і заповнюємо табличку: вводимо прізвище, ім'я, по-батькові, дату народження, стать, електронну пошту, номер телефону, місто і номер електронного направлення. Потім зберігаємо і з'являється талон. Його можна як собі на телефон зберегти, так і роздрукувати та прийти до лікаря на той час, який обрали".

Лікарка-невропатологиня Катерина Куделіна каже, що за новою системою вузькопрофільні спеціалісти ведуть прийом пацієнтів за електронним направленням.

"Електронні направлення – це добре, бо буде більш контрольоване відвідування вузьких спеціалістів", – каже Катерина Куделіна.

"Людина, яка хоче потрапити на прийом до вузького спеціаліста, повинна обов'язково мати електронне направлення", – зауважив і керівник поліклініки №2 першої міської лікарні Житомира Ігор Швирьов.

Окрім онлайн-запису до лікаря, як і раніше, можна записатися через реєстратуру поліклініки. Світлана Кравчук записалася до лікарки-невропатологині через реєстратуру.

"Я записалася ще по-старому, через реєстратуру, і так потрапила до лікаря, – каже Світлана Кравчук. Коли була "поліклініка без черг", то я через ту систему записувалася".

Марія Місюрова каже, що зараз через систему "likar.zt.ua" можна онлайн записатися до вузькопрофільних спеціалістів. Онлайн-запис до сімейних лікарів буде доступним з початку лютого.

Інструкція для реєстрації https://zt-rada.gov.ua/?pages=15289.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: