Теплові насоси та настінні фанкойли MyCond: економічність та гарантія якості » Новини Житомира
 
 


Теплові насоси та настінні фанкойли MyCond: економічність та гарантія якості

Автор: news_maker від 16-01-2022, 09:25, переглядів: 855


Останнім часом дедалі актуальнішою вважається екологічність всіх процесів життєдіяльності людей. Але комфортні умови життя також важливі. Англійські теплові насоси повітря-вода mycond відомі у всьому світі. Компанія спеціалізується на розробці та виготовленні кліматичної техніки. Особливістю цієї техніки по праву є надійність, високий ККД, сучасний дизайн, демократична ціна.

Характеристики та види теплових насосів MyCond

Бренд "МайКонд" найкращим чином об'єднав та використав сучасні розробки у сфері кліматичної техніки. Такі системи використовуються для:

- кондиціювання;
- вентиляції;
- опалення приміщень;
- осушення/зволоження повітряних мас.

Фірмовий тепловий насос "МайКонд" здатний забезпечити тепло та заощадить кошти. Найбільший попит в Україні мають дві лінійки продукції:

1. Basic — недорога модель для встановлення в квартирі або в приватному будинку площею 70-320 кв.м. Техніка здатна функціонувати за температури від -25°С до +40°С. Працює тихо, без шумового фону у житловому приміщенні. Допускається монтаж у невеликих приміщеннях.
2. Smart — насоси потужністю 10-19 кВт дозволяють обігрівати та кондиціонувати приміщення площею 150-320 кв.м. Техніка має автоматичне перемикання режимів роботи, керування запасними джерелами тепла, сенсорний пульт керування.

Настінні фанкойли MYCOND

На ринку кліматичного обладнання британська продукція представлена настінними фанкойлами  MYCOND mycond-heatpump.com.ua/ua/fankoyly. Вони мають широкий діапазон продуктивності, що дозволяє їх використовувати у приватних будинках, котеджах, квартирах, апартаментах, офісах, установах, виробничих приміщеннях. Такі фанкойли мають низку плюсів:

- сучасний дизайн;
- простий монтаж;
- можливість направити повітряний потік у потрібному напрямку;
- три швидкості обертання вентилятора, що дозволяє регулювати продуктивність;
- низьке енергоспоживання;
- зручне дистанційне керування за допомогою інфрачервоного пульта;
- екологічно чисті матеріали у конструкції;
- просте обслуговування та чищення.

В інтернет-магазині компанії MyСond представлена фірмова продукція, яка гарантовано оригінальна. На сайті зі зручною навігацією можна оперативно знайти цікаву позицію, отримати повну інформацію про системи вентиляції, опалення, кондиціювання, осушення та зволоження повітря, автоматизації. За допомогою онлайн-форми можна оперативно дізнатися, які системи найефективніші для кожного конкретного випадку. Також можна таким чином отримати консультацію або зв'язатися з менеджерами за допомогою телефону, електронної пошти. Компанія представлена ​​на сторінках соціальних мереж Facebook, Instagram.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: