У Житомирі поліцейські розшукали молодика, який обікрав автомобілі жителів району » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські розшукали молодика, який обікрав автомобілі жителів району

Автор: news_maker від 20-01-2022, 18:59, переглядів: 815


Оперативники кримінальної поліції встановили причетність 23-річного житомирянина до крадіжок майна з транспортних засобів у смт Озерному. Поліцейські вилучили частину викраденого. Нині тривають досудові розслідування та встановлення всіх обставин подій.

До відділу поліції №1 Житомирського РУП звернулися жителі смт Озерного із повідомленнями про викрадення цінних речей з їх транспортних засобів. На місцях подій працювала слідчо-оперативна група поліції.

Як було встановлено, у ніч з 13 на 14 січня з шести автомобілів, залишених власниками у дворах багатоповерхівок, було викрадено відеореєстратори та інше майно. У всіх випадках невідомий дістався всередину транспортних засобів, розбивши скло у дверцятах.

Поліцейські вилучили речові докази та зібрали першочергову інформацію. Оперативники кримінальної поліції, з’ясовуючи обставини події, перевірили й осіб, які раніше вчиняли подібні правопорушення. У результаті встановили, що крадіжки ймовірно вчинив раніше судимий за майнові злочини 23-річний житомирянин. Молодика розшукали за місцем проживання. Звідти ж і вилучили низку речових доказів, що засвідчили його причетність до згаданих подій. Він визнав свою провину.

Нині триває встановлення всіх обставин у рамках розслідування кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Крім того, поліцейські перевіряють інформацію щодо причетності чоловіка до таких же правопорушень, вчинених в інших населених пунктах області.

Відповідно до чинного законодавства крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або така, що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: