Кавоварки Braun — для міцної та підбадьорливої кави щоранку » Новини Житомира
 
 


Кавоварки Braun — для міцної та підбадьорливої кави щоранку

Автор: news_maker від 22-01-2022, 21:50, переглядів: 1 077


Німецька фірма Braun пропонує безліч корисних товарів для догляду за зовнішністю, а також для вирішення різноманітних побутових завдань. Про красу подбають прилади для догляду за волоссям, жіночі та чоловічі електробритви, тримери, епілятори та фотоепілятори. Для здоров'я зубів та свіжості дихання в асортименті бренду представлені електричні зубні щітки та іригатори. А компактна та ергономічна техніка для кухні легко перетворить процес приготування будь-якої страви чи напою на справжнє задоволення. Придбати все необхідне можна зараз, перейшовши за посиланням https://braun-shop.com.ua/ в інтернет-магазині Браун-Шоп. Одним з найпопулярніших приладів є кавоварка від компанії Braun.

Серії краплинних кавоварок Braun

Компанія Braun пропонує компактні, зручні та продуктивні краплинні кавоварки, представлені в наступних модельних серіях:

- PurEase – найпростіша модифікація, оснащена паперовим фільтром. Була нагороджена як корисний прилад з екологічної точки зору. Оптимальний для щоденного домашнього використання.
- CafeHouse - кавоварка з особливими фільтрами Brita, які підвищують якість води, що використовується для приготування міцного та підбадьорливого напою. Прилад випускається у формі пісочного годинника або звичайного циліндра. Кава, приготовлена ​​в цій моделі кавоварки, за своїми смаковими та ароматичними властивостями не поступається напоєм із престижної кав'ярні.

Чому варто купити кавоварку Браун: важливі особливості

У кавоварок Braun є багато переваг, завдяки яким їх варто вибирати серед аналогів від інших виробників:

- стильний, практичний та ергономічний дизайн;
- продумане розташування всіх кнопок керування та контролю;
- програмований 24-годинний таймер, що гарантує чашку гарячого напою, що бадьорить, в бажаний час;
- функція підігріву колби, що забезпечує тривале збереження заданої температури кави;
- високі смакові властивості кавового напою завдяки запатентованій системі фільтрації, що забезпечує стовідсоткове очищення від шкідливих компонентів та забруднень.

Правила використання

Користуватися крапельною кавоваркою від бренду Braun зручно та просто. Необхідно:

1. Заповнити резервуар холодною водою, не перевищуючи верхній рівень. Об'єм води залежить від бажаного ступеня міцності напою.
2. Встановити паперовий чи нейлоновий фільтр. Перший варіант одноразовий і вимагає регулярної заміни. Другий потребує промивання після кожного використання.
3. Насипати свіжомелений порошок кави, з розрахунку 2-3 чайні ложки на одну чашечку.
4. Увімкнути прилад і дочекатися, поки кава буде готова.

Щоразу після застосування кавоварку Braun потрібно правильно очищати з метою захисту від бактерій. Для цього її необхідно акуратно розібрати, а всі деталі помістити в мильно-водний розчин. Промити м'якою поролоновою губкою, а потім ополоснути під струменем води. Потім протерти всі деталі, дочекатися повного висихання та зібрати прилад у початковий стан.

Купити кавоварку та іншу офіційну продукцію від Braun можна будь-коли через інтернет-магазин Браун-Шоп. При замовленні товару на суму від 1500 гривень діє безкоштовна доставка по Києву та всій Україні. Часто проводяться акції, у межах яких ціна техніки значно знижується.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: