У Житомирі обговорили питання готовності осушувальних систем до роботи у поточному році » Новини Житомира
 
 


У Житомирі обговорили питання готовності осушувальних систем до роботи у поточному році

Автор: admin від 23-05-2013, 18:50, переглядів: 1 068

У Житомирі обговорили питання готовності осушувальних систем до роботи у поточному році

23 травня у Житомирі відбулася виробнича нарада керівників та відповідальних працівників обласних управлінь водних ресурсів та басейнових управлінь України, на якій обговорено питання ефективності використання осушувальних систем та готовності їх до роботи у поточному році.
У нараді взяли участь і виступили перший заступник голови Державного агентства водних ресурсів Михайло Яцюк та начальник облводресурсів Володимир Невмержицький.
Учасників наради привітав голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук. Він ознайомив присутніх із виробничим потенціалом області, її природними і водними ресурсами, а також роботою, яка проводиться в області з виконання програми соціально-економічного розвитку Полісся, догляду за меліоративними системами і водними ресурсами, підвищення ефективності використання осушувальних систем і меліорованих земель, а також відтворення, збереження, недопущення забруднення та покращення використання водних ресурсів.
Керівник області закликав присутніх до об’єднання зусиль водогосподарських організацій, сільськогосподарських органів, керівників сільгосппідприємств та орендарів земельних паїв і водних об’єктів щодо покращення догляду за меліоративними системами, осушеними землями та водними ресурсами, а також побажав учасникам наради плідної роботи та приємного перебування на Житомирщині.
Учасники наради ознайомились зі станом осушувальних систем та роботою по організації догляду за ними, а також використанням меліорованих земель у районах зон обслуговування Житомирського, Червоноармійського та Новоград-Волинського міжрайонних управлінь водного господарства, а в селі Кам’яний Майдан Новоград-Волинського району їм було показано догляд за ділянкою гончарного дренажу.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: