Житомиряни активно долучилися до весняного прибирання міста » Новини Житомира
 
 


Житомиряни активно долучилися до весняного прибирання міста

Автор: news_maker від 25-03-2022, 11:38, переглядів: 682


Цьогоріч попри непросту ситуацію у місті та країні житомиряни активно долучилися до загальноміської толоки #ЧистийДень, яка триватиме впродовж 24-26 березня 2022 року.

ОСББ міста організували мешканців для прибирання прибудинкових територій, парків та скверів біля будинків.

«З кожним роком мешканці ОСББ все активніше беруть участь у загальноміській весняній толоці, прибирають прибудинкові території, висаджують дерева, квіти, кущі, фарбують дитячі майданчики тощо. Такі заходи дозволяють не тільки зробити місто чистим, а й прищепити громадянам повагу до рідного міста, культуру поведінки на вулицях», - повідомляє начальник управління муніципального розвитку Артем Ражев.

У випадку оголошення повітряної тривоги всі учасники толоки терміново переходять в найблищі укриття.

«Також, видно чудову та злагоджену роботу мешканців. Ми дуже завдячуємо всім головам ОСББ, небайдужим мешканцям міста, що проводять весняну толоку #ЧистийДень та роблять наше місто чистішим. Після проведеної толоки залишається чистота не тільки довкола у дворах, скверах та парках, але і в свідомості кожного учасника цього процесу. Такими кроками та діями ми змінюємо наше місто на краще», - зауважив Артем Ражев - начальник управління муніципального розвитку.

Також, прибирали береги річки Тетерів, територію Гідропарку, територію поблизу кінотеатра "Космос" та багато інших локацій.

Береги річки Тетерів у Шодуарівському парку прийшли прибирати більше тисячі людей. Впродовж трьох годин житомиряни зібрали чотири вантажівки сміття.

"О 10:00 годині були збори людей на різних локаціях, – каже Юрій Рогозинський. – Перша локація була під мостом, друга – біля арок, третя – від пам'ятника Пушкіну. Десь о 10 годині 15 хвилин люди спустилися на набережну. Хто міг приніс із собою рукавички, мішки, граблі, лопати і сапи. Житомиряни знаходять і контейнери, і колеса, і побутове сміття, що завгодно".

























Категорія: Новини / Фото / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: