Дитячі піжами: найкращі моделі та матеріали » Новини Житомира
 
 


Дитячі піжами: найкращі моделі та матеріали

Автор: news_maker від 31-03-2022, 22:02, переглядів: 2 034


Щоб сон дитини був більш комфортним та стійким, треба замислитися про придбання якісного одягу для нічного відпочинку. Знайти найкращі моделі дитячих піжам можна на https://intertop.ua/catalog/odezhda/detskaya/good_type-odezhda-dlya-doma-i-sna-podvid-pizhama/. Батькам буде цікаво дізнатися, що за допомогою бонусної програми INTERTOP можна значно заощадити, а безкоштовна доставка до роздрібного магазину мережі зробить онлайн-шопінг ще більш приємним.

Найкращі моделі дитячих піжам

Серед основних видів піжам для дітей можна назвати:

- сліпи;
- кігурумі з капюшоном;
- піжаму-боді;
- піжаму на блискавці.

Для виготовлення сліпів використовуються найбільш натуральні та м’які тканини: тонка байка, бавовна, бязь. Сліпи застібаються на блискавку або кнопки для особливої зручності.

Кігурумі з капюшоном має вигляд забавної тваринки або героя мультсеріалу чи аніме, це може бути панда, дракон або Пікачу. Кігурумі можуть бути як з короткими рукавами, так і подовженими.

Піжами-боді дуже зручні завдяки особливій конструкції та щільному приляганню до тіла. Боді шиється на зразок спортивного купальнику, така піжама виготовляється з м’якого матеріалу – бавовни, віскози, трикотажу. Піжами-боді могут бути як з довгими, так і з короткими рукавами, з довгими штанами.

Особливо популярний варіант – піжама на блискавці, адже блискавка — це дуже зручна застібка.

Найкращі матеріали для виробництва дитячих піжам

Один з найкращих матеріалів для виробництва дитячих піжам – це бавовна, вона дуже добре підходить для чутливої дитячої шкіри, бо дозволяє їй провітрюватись. Ця натуральна тканина також дуже зносостійка.

Такий різновид трикотажу, як інтерлок має антиусадочні властивості та високу зносостійкість. Інтерлок має різноманітну кольорову гаму, тож вироби з нього дітлахи дуже полюбляють.

Дітям, що мають особливу чутливість шкіри, дуже сподобається одяг з куліру, ця натуральна бавовняна тканина є гіпоалергенною.

Футер – це утеплений трикотаж, тож він ідеально підходить для виробництва теплих піжам. Також для холодної пори року підходить і фліс, але слід зауважити, що це не найкращий вибір для маленьких дітей, адже ця тканина не дозволяє шкірі добре дихати.

Під час вибору дитячої піжами дуже важливо звертати увагу також на розмір та фасон одягу, велику роль відіграють кольори та малюнки, акуратність декоративних деталей.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: