Доступна оренда авто у Львові » Новини Житомира
 
 


Доступна оренда авто у Львові

Автор: news_maker від 21-04-2022, 09:18, переглядів: 1 829


Приїхали до Львова в ролі туриста, щоб насолодитись красою старого міста? Візьміть машину напрокат, щоб відпочинок був незабутнім і максимально комфортним. Так ви будете незалежними від графіку громадського транспорту та інших обставин, що можуть легко зіпсувати враження від вікенду у місті Лева. Оренда автомобілів у Львові – зручна і доступна послуга практично кожному водію. До того ж – на вигідних умовах і за привабливу плату.

Умови прокату машин

Компанія Alin пропонує максимально зручні умови оренди автомобілів. Сервіс піклується про своїх клієнтів, тому ми стараємося бути корисними та комфортними для замовників, а також часто пропонуємо знижки та акції для своїх клієнтів. Більше інформації на сайті: https://alin.ua/rent/lviv.

Орендувати машину можна за таких умов:

- Вік водія має бути не менше 21 року, а стаж водіння автомобілем – не менше 2.
- Щоб оформити оренду, водій повинен мати при собі: український чи закордонний паспорт, ІПН-код та водійські права категорії В.
- Водій, на якого оформлена оренда, не може передавати машину іншій особі. Якщо є така необхідність, попередьте менеджера перед тим, як оформити угоду.

Переваги компанії Alin

Наша команда постійно прагне до вдосконалення, тому пропонує клієнтам вигідні послуги за доступними цінами. Це довзоляє кожному охочому взяти в оренду автомобіль, насолодитися комфортом та зекономити час на довге добирання громадським транспортом.

Крім того, Alin має такі переваги:

- Великий автопарк, що налічує понад 20 марок різних моделей машин.
- Доступні авто усіх класів: економ, стандарт, бізнес, VIP, мінівен, позашляховик, аутлет.
- Швидке та зручне оформлення оренди.
- Сервіс та підтримка 24/7.
- Вигідні умови та знижки для постійний клієнтів.
- Безкоштовний додатковий водій.
- Можливість орендувати автомобіль без завдатку.
- Наявність багатьох додаткових послуг, таких «one way» (послуга, що дозволяє брати авто в одному місті, а залишати в іншому), Wi-Fi-роутер в машині, GPS-навігатор та інше. Дізнатися більше інформації та побачити весь спектр додаткових послуг і їх вартість можна на сайті https://alin.ua/.

Оформити оренду може водій, що досяг 21-річного віку та має стаж водіння понад 2 роки. Для підписання угоди потрібен паспорт, ІПН-код та водійське посвідчення. Для цього потрібно приїхати у наш офіс. Або ж ми приженемо авто у будь-яке зручне для вас місце та на місці підпишемо всі документи.

Щодо оплати, то наші клієнти можуть розрахуватися як готівкою, так і банківською карткою (Visa та MasterCard).

Для бронювання бажаного автомобіля переходьте на наш сайт, пишіть у месенджер, дзвоніть по номеру телефону або ж приїжджайте у наш затишний офіс. Для вашої зручності Alin працює та надає підтримку цілодобово. Дзвоніть і ми оберемо найкраще авто для ваших потреб!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: