У Коростишеві водій невдало намагався відкупитись від поліцейських » Новини Житомира
 
 


У Коростишеві водій невдало намагався відкупитись від поліцейських

Автор: news_maker від 8-05-2022, 14:24, переглядів: 1 208


Майже 3 тисячі гривень запропонував водій «Мазди» поліцейським сектору реагування Коростишівського відділу, щоб уникнути адміністративної відповідальності за вчинене правопорушення. Обставини належним чином зареєстровані. Розпочато кримінальне провадження.

Близько 17.30 на одній з вулиць м. Коростишева патрульні сектору реагування відділу поліції №2 Житомирського райуправління за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Мазда». За кермом знаходився 21-річний місцевий житель.

Під час перевірки документів і спілкування з водієм поліцейські помітили у молодика зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Відтак запропонували йому пройти відповідне обстеження. Водій відмовився і, у свою чергу, спробував відкупитись від правоохоронців, виклавши з гаманця 2800 гривень.

Факт спроби дачі хабара належним чином задокументували працівники слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом патрульних.

Окрім адміністративної відповідальності за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння…) КУПАП, молодик понесе і кримінальну відповідальність.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди поліцейським (ч. 1 ст. 369 ККУ) нині розпочато досудове розслідування.

За подібні протиправні дії чинне законодавство передбачає штраф, обмеження або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: