Через брак пального у Бердичеві не працюватиме громадський транспорт » Новини Житомира
 
 


Через брак пального у Бердичеві не працюватиме громадський транспорт

Автор: news_maker від 8-05-2022, 22:54, переглядів: 1 998


Про це повідомили на офіційному сайті Бердичівської міської ради.

Громадський транспорт не вийшов на маршрути вже в неділю, 8 травня. Керівник бердичівського автотранспортного підприємства Ігор Плісак пояснив, що наразі їхній транспорт розвозить працівників кількох підприємств, згідно договірних зобов’язань.

Першочергово, на думку перевізника, потрібно розглянути можливість підняття тарифу на проїзд (на проїзд у приміських, міжміських та міжобласних маршрутах, звернув увагу, вже певний час взагалі діють відпускні ціни). Друге – організувати таким чином, аби водії маршруток могли заправлятися на АЗС позачергово.

Ситуацію із пальним в Бердичеві обговорила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У місті має бути створений недоторканий запас пального суто на випадок виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру. Окрім того, на комісії вирішили, що стратегічним та поточним запасом пального мають бути забезпечені комунальні підприємства.

В понеділок, 9 травня, має відбутися зустріч міського голови Бердичева із головою обласної військової адміністрації та мерами Асоціації міст України з питання забезпечення пальним.

А бердичівлянам поки потрібно налаштуватись на те, що найближчі кілька днів громадський транспорт у місті не їздитиме.






Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: