З'явилася нова крипто валюта, прив'язана до компанії, що займається вантажоперевезеннями » Новини Житомира
 
 


З'явилася нова крипто валюта, прив'язана до компанії, що займається вантажоперевезеннями

Автор: news_maker від 24-05-2022, 11:14, переглядів: 1 129


Команда компанії «Транспортика», накопичивши за багато років велику кількість користувачів та працівників, прийшла до рішення створити свою крипту валюту. Відмінність цієї валюти полягає в тому, що вона прив'язана не тільки до ажіотажу навколо неї, але й до дій певної компанії, тобто TRcoin підкріплена реальними економічними активами.

Яким чином TRcoin підкріплена реальною діяльністю? «Транспортика» займається вантажоперевезеннями і за кожне перевезення людина, чи то працівник, чи сам замовник, отримують, простими словами, кешбек – повернення коштів. Тільки у випадку з цією компанією нарахування відбуваються не у державній валюті, а у TRcoin-ах. У чому тоді сенс кешбеку, який нараховується не у релевантній валюті? По-перше, TRcoin можна спокійно продати, вивівши її в потрібну для користувача валюту, якщо ж бажання продавати ні, або це здається занадто складним (про це пізніше) валюту можна залишити у себе, чекаючи її подальшого зростання.

Компанія планує скуповувати TRcoin на 33% виручки, тим самим дозволивши користувачам продавати валюту, не переживаючи за крах цієї монети. Аналітики компанії вважають, що найближчим часом 3,5 мільйона людей дізнаються про існування цієї валюти природно, користуючись послугами компанії. Ті, хто не користується транспортними послугами, можуть дізнатися про цю валюту з реклами, переглядаючи відео блогерів або читаючи великі аналітичні видання. "Транспортика", у свою чергу, продаватиме рекламу виключно в TRCoin-ах. Тобто рекламодавець змушений буде переказувати гроші у крипто валюту та саме їй платити за просування.

TRcoin це нова крипто валюта, підкріплена реальними послугами, що відрізняє її багатьох інших. На даний момент вона розвивається і розвиватиметься далі, і оскільки вона нерозривно пов'язана з компанією «Транспортика» монету можна назвати стабільною.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: