Житомир відзначив День Героїв » Новини Житомира
 
 


Житомир відзначив День Героїв

Автор: news_maker від 23-05-2022, 23:03, переглядів: 1 010


Близько пів сотні житомирян, 23 травня, поклали квіти до пам’ятників, згадали імена загиблих та спільно молилися за Україну та український народ.

«Сьогодні відзначаємо День Героїв. Але ви Герої щодня! Мужні та відважні воїни. Дякую кожному з вас за те, що даєте гідну відсіч рашистам. Вічна пам’ять тим, хто поліг у цьому бою...», — Сергій Сухомлин.

Мати загиблого військового Максима Перепелиці Галина Перепелиця прийшла до пам'ятника "Захисникам України у війні з російським агресором" з портретом свого загиблого сина. Максим Перепелиця служив у 13 окремому десантно-штурмовому батальйоні, загинув у 2017 році у боях поблизу Верхньоторецького на Донеччині.

"Це така дата, яка для мене пов'язана із пам'яттю сина. Хай не забувають, пам'ятають і цінують. Адже вони віддали найдорожче – своє життя. Віддали життя за кожного з нас", – каже Галина Перепелиця.

Сергій Майстров загинув у боях поблизу Макарова у березні 2022 року. Мати загиблого героя Антоніна Яблонська говорить: дуже важливо, аби житомиряни пам'ятали героїв, які захищали та захищають Україну.

"От і пам'ять будемо зберігати та пам’ятати. Будемо вшановувати. Треба, щоб все життя пам’ятали. Чомусь наша Україна так страждає завжди", – каже мама загиблого героя.









Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: