Житомирянин отримав високу нагороду в змаганнях з дзюдо на XХІV Дефлімпійських іграх у Бразилії » Новини Житомира
 
 


Житомирянин отримав високу нагороду в змаганнях з дзюдо на XХІV Дефлімпійських іграх у Бразилії

Автор: news_maker від 30-05-2022, 19:53, переглядів: 955


Житомирянин Лука Нетяга достойно заявив про Житомир та Україну на увесь світ! Та довів, на що здатні українці.

Лука виступав у категорії до 90 кг. Мав 14 суперників, але у чвертьфіналі він здолав спортсмена з Чилі, у півфіналі — переміг представника із Казахстану, а в фіналі переміг іранця. ПЕРША ЗОЛОТА МЕДАЛЬ! А вже наступного дня, на командних змаганнях, здобув перемогу над збірними Болгарії, Ірану та у фіналі перемогли збірну Кореї. ДРУГА ЗОЛОТА МЕДАЛЬ!

«Свого часу за підтримки депутатського корпусу міськради допомогли Луці взяти участь у XXIV дефлімпійських іграх. І хоч війна ламала плани нашого спортсмена, він продовжував тренуватися, його тренери лишилися в Україні і готували чемпіона!» - розповів міський голова Сергій Сухомлин.

Довідково: Лука Нетяга — Заслужений майстер спорту України (ЗМСУ), бронзовий призер ХХІІІ Дефлімпійських ігор (2017), чемпіон Європи (2019), чемпіон світу (2021), чемпіон України (2016-2019, 2021), неодноразовий призер чемпіонатів України (у своїх вікових категоріях) серед здорових спортсменів, виховання, спортсмен Житомирської ДЮСШ № 2 Житомирської міської ради. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню (2017), представляє Житомирський регіональний центр «Інваспорт» (м. Житомир).

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: