Триває ремонт вулиці Вітрука » Новини Житомира
 
 


Триває ремонт вулиці Вітрука

Автор: news_maker від 15-06-2022, 17:54, переглядів: 1 079


Комунальники Житомира розпочали поточний ремонт вулиці Вітрука в районі Польової – замінюють верхній шар асфальту. Загальний обсяг робіт, який планують виконати за півтора тижні, – до 10 тисяч квадратних метрів.

Про це Суспільному розповів виконавець робіт житомирського комунального підприємства "Управління автомобільних шляхів" Віктор Петришин.

За його словами, основу дороги не замінюють, вкладатимуть лише новий верхній шар асфальту.

"Ми багато не зрізуємо, щоб не ослаблювати основу, – каже Віктор Петришин. – Ми вже дуже багато доріг у місті таким ремонтом пройшли, і, як показує практика, всі вони стоять доволі непогано. П’ять – шість років дороги вже простояли після цього ремонту і ніяких нарікань на якість асфальту не було".

Вулицю Вітрука ремонтують на ділянці від Ціолковсього до Селецької. За словами водія Артема, ця ділянка чи не найбільш аварійна на всій вулиці. Чоловік щодня розвозить продукти по місту. Він каже, що численні вибоїни та тріщини в асфальті відчуваються навіть за кермом вантажівки.

"Великі ями і люки – це все дуже заважало тут нормально їздити. Мусиш постійно маневрувати, щоб об’їжджати ці ями", – говорить Артем.

Нині працівники підприємства завершують демонтаж верхнього шару асфальту. Потім підніматимуть люки та бортовий камінь. Після завершення цих робіт почнуть вкладати нове покриття.

За інформацією Житомирської міської ради, розміщеної на сайті, почати асфальтування планують у вихідний день. Зміни руху громадського транспорту вулицею Вітрука, а це тролейбуси №2, 3, 4, 15 та 15А, поки не буде.

Окрім ремонту ділянки вулиці Вітрука, працівники управління автошляхів міста завершують ремонт вулиці Театральної та проводять роботи із ямкового ремонту вулиці Київської в районі автовокзалу. У планах відремонтувати ще кілька вулиць, розповів Суспільному головний інженер управління автошляхів Житомира Юрій Собченко. Але роботи там розпочнуть лише за умови наявності бітуму та інших матеріалів.

"Є в планах вулиця Небесної Сотні, Лятошинського, але це поки лише плани. Все залежить від матеріалів, бо, наприклад, бітум то є, то його немає, то він дорожчає. Все залежить від супутніх факторів", – каже Юрій Собченко.





Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: