Тепловізійні коліматори » Новини Житомира
 
 


Тепловізійні коліматори

Автор: news_maker від 29-06-2022, 18:44, переглядів: 1 023


Полювання за умов поганої видимості - непросте випробування, і справжнім порятунком стали тепловізійні коліматори. Такий прилад дозволяє швидко та легко прицілюватися у темряві, серед густої рослинності, у тумані тощо. Більшість із них призначені для полювання, але є моделі для пейнтболу. Причини купити тепловізійний коліматор:

- швидкість наведення набагато вища, ніж у оптичних прицілів;
- є можливість стежити двома очима і розташовувати їх на будь-якій зручній відстані від окуляра;
- невелика вага;
- здатність відшукувати ціль навіть у повній темряві за допомогою тепловізора.

Він дозволяє стріляти навскидку, не витрачаючи дорогоцінний час на прицілювання. Для них не є перепоною густі чагарники чи сильний дощ, сніг, дим. Зменшити дальність прицілювання можуть лише пари вологи.

Що собою являють собою тепловізійні коліматори?



Сучасний мисливський тепловізійний коліматор – це оптимальне поєднання технології теплобачення та пристрою для одержання пучка паралельних променів, що відображаються від об'єктів спостереження. Це означає, що мисливцеві не доведеться закривати одне око, поєднувати одну лінію приціл, мушку і потрібну точку. Він бачитиме прицільну марку безпосередньо на предметі і це не залежить від положення очей. Але це не лазерний промінь, який помітний усім. Бачити свою мету буде лише мисливець.

Використання технології теплового бачення дозволяє прицілитися навіть посеред ночі на ходу, не відволікаючись на пошуки мети. Тепловізійні коліматори - оптимальне рішення для швидкого пересування, коли доводиться стріляти буквально на ходу.

Особливості та переваги



Навіть недорогий тепловізійний коліматор є складним технічним рішенням. Його можливості величезні:

- розпізнавання теплових сигнатур з відривом до 3 км;
- екран, на якому можна докладно розглядати мету і навіть робити знімки, у тому числі предметів, що рухаються з великою швидкістю;
- наявність різних прицільних сіток для створення профілів для різної зброї, щоб використовувати без пристрілювання;
- зрозумілий та простий інтерфейс, що допомагає швидко вносити коригування налаштувань без відриву від стеження за метою.

Багато користувачів відзначають, що з таким гаджетом полювання починає нагадувати гру комп'ютера. Все відбувається простіше, динамічніше, захоплююче і навіть безпечніше, оскільки стрілець має візуальний контроль над навколишнім оточенням, не концентруючись на одній точці.

Незважаючи на досить крихкий зовнішній вигляд, це надійні пристрої, адаптовані до екстремальних умов. Їм не страшні удари та падіння. Вони легко справляються з віддачею від нарізної або гладкоствольної зброї.

Як вибрати і купити тепловізійний коліматор?



Продаж подібних пристроїв зазвичай проводиться в мисливських магазинах. Перше, на що звертають увагу покупці, – ціна. Вона залежить багатьох чинників, наприклад, наявності додаткових функцій. Тому треба проаналізувати свої вимоги та підібрати відповідну вартість. Пам'ятайте, що багато в чому це ціна успіху, і економити на комфорті не варто.

Надійні тепловізійні коліматори з гарантією дорожчі за безіменні підробки, але такі ціни захищають від шлюбу та несподіваних поломок на самому початку експлуатації. Купити найкращі високотехнологічні приціли з доставкою допоможе в інтернет-магазині професійної оптики delta1.ua. Географія його діяльності, не лише Київ та область, а й вся Україна. Відвідавши магазин, покупці можуть отримати професійну консультацію, підібрати тепловізійний коліматор та інші пристрої для легкого та успішного полювання.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: