Анастасія Четверікова виборола срібну медаль на Чемпіонаті світу у Канаді » Новини Житомира
 
 


Анастасія Четверікова виборола срібну медаль на Чемпіонаті світу у Канаді

Автор: news_maker від 12-08-2022, 10:25, переглядів: 2 034


Анастасія Четверікова разом із Людмилою Лузан завоювала срібну медаль в каное-двійці на 500 метрів на Чемпіонаті світу в Канаді.

Про це Суспільному розповіла фахівчиня Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності Олена Грищенко.

За її словами, як і на Олімпійських іграх – 2020, Анастасія Четверікова і Людмила Лузан фінішували слідом за китайським екіпажем Сюй Ши Сяо/ Сунь Мень Я.

В інтерв'ю проєкту "Веслування України" Анастасія Четверікова зазначила, що ця медаль стала для веслувальниць особливою.

"Це перші серйозні гонки після Олімпійських ігор, – каже Анастасія Четверікова. – Ми дуже раді, що нам вдалося підтвердити статус срібних призерок. Трохи недотягуємо до китаянок, це неприємно, але думаю, що на змаганнях Олімпійських ігор у Парижі у 2024, ми це виправимо".

За словами Анастасії Четверікової, готуватися до змагань було непросто.

"Якщо порівняти з Олімпійськими іграми, то гонка пройшла трохи складніше, бо готуватися доводилося в умовах війни, – каже Анастасія Четверікова. – Конкуренція росте, але ми успішно зробили свою роботу, впевнено вийшли на попередній заїзд і у фінал. Знали, що візьмемо медаль, але яке це буде місце, цікаво було дізнатися самим. Ми робимо це для нашої країни, для нашого народу, аби показати всім, яка наша країна сильна і непереможна. Це єдине, що рятує, бо психологічно дуже важко, адже в Україні війна".

Українські веслувальники завоювали п'ять медалей за підсумками чемпіонату світу, який проходив у канадському Галіфаксі з третього по сьоме серпня.


Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: