У Житомирі стартувала "Зірниця" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі стартувала "Зірниця"

Автор: admin від 28-05-2013, 19:04, переглядів: 1 461

У Житомирі стартувала "Зірниця"

У Житомирі на базі військової частини відбулось урочисте відкриття обласного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри "Зірниця". Захід проводиться з ініціативи Міноборони, Міносвіти і Товариства сприяння обороні України. За словами організаторів, "Зірниця" є складовою частиною загальнодержавної програми національно-патріотичного і фізичного виховання дітей та учнівської молоді:

"Зірниця" на базі нашої частини проводиться не вперше, проводяться обласні змагання , на які залучені майже 400 чоловік з 28 районів області", - розповів заступник командира полку з виховної роботи підполковник Олексій Палієнко. Основними завданнями заходу є підготовка до служби в Збройних силах, підтримка та розвиток молодіжної ініціативи в справі освоєння військових професій, розвиток здібностей поведінки в екстремальних ситуаціях, пропаганда здорового способу життя. Свої вміння і навички демонструють сьогодні кращі команди – переможці I етапу.

"У всіх районах наші організації взяли участь у проведенні заходу, в тому числі тут – етап стрільби, матеріальне забезпечення, організація, судівство", – зазначив голова обласної організації Товариства сприяння обороні України Михайло Ніколусь. Гра складається з двох частин – конкурси та спортивні змагання. Серед яких конкурс строю та пісні, воєнно-історичний конкурс за принципом гри "Брейн-ринг", вогнева підготовка, метання "гранати", долікарська допомога, топографічна підготовка та воєнізована естафета "Десант". Переможці відстоюватимуть честь області на Всеукраїнському етапі, що відбудеться у вересні в МДЦ "Артек".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: