Як підібрати дизайн офісів для будівельної компанії? » Новини Житомира
 
 


Як підібрати дизайн офісів для будівельної компанії?

Автор: news_maker від 25-08-2022, 22:38, переглядів: 15 094


Дизайн офісів необхідно створювати так, щоб він чітко передавав робочий напрям та корпоративну політику підприємства, проте для будівельної компанії це зовсім не означає купу цегли чи цементу посеред приміщення. Тим більше, що офіс - це командний центр фірми, де відбувається робота з замовниками та партнерами, тому в студії дизайну Іоносфера рекомендуютьвибирати оформлення, користуючись відомими професійними прийомами та світовими трендами.

Важливі фактори для інтер'єру офісів



Якщо ви бажаєте зробити офіс комфортним та помітним, щоб кожен відвідувач надовго запам'ятав свій візит, важливо оформляти інтер'єр офісів за наступними рекомендаціями:

1. Симбіоз зручності та індивідуальності. Дуже важливо використовувати для офісного приміщення будівельної компанії нетипові креативні ідеї, але вони не повинні заважати комфортній роботі співробітників. Тому яскравість ікреативність варто залишити для декору, а основні елементи інтер'єру рекомендується встановлювати згідно принципів ергономічності та безпеки.

2. Екологічність та любов до природи. На сьогодні еко-стиль вважається одним з найбільш популярних в світі, тому його радять використовувати для оформлення найрізноманітніших приміщень. Наприклад, при обробці офісів рекомендується віддавати перевагу натуральним матеріалам та деталям, а в якості декору можна поставити живі квіти чи оформити повноцінний зелений куточок.

3. Демонстрація готових проектів і продукції. Вибраний дизайн інтер'єру офісу повинен чітко передавати робочі напрямки бренду, тому працівники компанії Ionosfera радять виокремити спеціальну зону для демонстрації фото готових проектів чи зразків матеріалів і продуктів. Також можна встановити стенд з інформаційними буклетами про роботу компанії - цей прийом хоч і не новий, але дуже ефективний для офісів комерційних холдингів.

4. Продумане зонування. Щоб робота була успішною, а візитери почували себе комфортно при відвідуванні, дизайнери відзначають важливість грамотного зонування простору. Наприклад, навіть в маленькому приміщення варто виділити зону адміністрації чи секретаря, місце для очікування і робочий простір працівників. А для великих кімнат можна вибрати дизайн офісів з дитячим куточком, місцем відпочинку працівників, власною кухнею і навіть складами чи підсобними приміщеннями.

Важливо пам'ятати, що в офісі співробітники проводять практично цілий день, тому навіть кольорова гамма має бути орієнтована на спокійну та ефективну роботу. Це ж відноситься до декорування, освітлення і розміщення інших функціональних елементів.

Категорія: Новини / Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: