ФК "Полісся" на виїзді переграло "Прикарпаття" » Новини Житомира
 
 


ФК "Полісся" на виїзді переграло "Прикарпаття"

Автор: news_maker від 28-08-2022, 21:37, переглядів: 1 065


27 серпня в рамках одного з поєдинків першого туру Групи А Першої ліги України, житомирське "Полісся" на виїзді обіграло івано-франківський клуб "Прикарпаття" з рахунком 3:0.

Матч проходив на івано-франківському стадіоні "Рух" без глядачів, як того вимагають нові правила безпеки.

Матч розпочався о 16.00 і вже на дев'ятій хвилині футболіст житомирської команди Пилип Будківський відкрив рахунок. На 23 хвилині все той же Будківський віддав прострільну передачу на Дмитра Шастала, який успішно відправив у ворота франківців м'яч, збільшивши перевагу "поліських вовків" до рахунку 2:0. На 35 хвилині Артем Козак з "Полісся" забив третій м'яч у ворота "Прикарпаття" і, як виявилося, після завершення матчу, остаточно закріпив перемогу житомирян.

Арбітр додав чотири хвилини часу, проте це не змінило ситуацію. Рахунок лишився сталим – 3:0 на користь житомирського "Полісся".

Наступний свій матч у Першій лізі "поліські вовки" проведуть також на виїзді – третього вересня вони гратимуть проти кам'янець-подільського "Епіцентру", який 27 серпня на виїзді обіграв з рахунком 2:1 чернівецьку "Буковину". А івано-франківське "Прикарпаття" теж третього вересня проведе матч із ФСК "Маріуполь", який 27 серпня з рахунком 0:3 програв на виїзді львівським "Карпатам".

Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: