Як формується ціна на квіти
 
 


Як формується ціна на квіти

Автор: news_maker від 11-09-2022, 22:15, переглядів: 650


Букет – це чудовий спосіб привітати, зізнатися в коханні або нагадати про почуття, висловити зацікавленість, повагу, вдячність. Але потрапляючи до квіткового магазину, бачиш величезний цінник і дивуєшся – чому букет так дорого коштує? Відповідь на це запитання охоплює багато сфер. Розібратися з цим моментом допоможе сайт доставки квітів у Житомирі «Роза ЖТ» https://roza.zhitomir.ua/ru/homepage/.

Послуги логістики



В асортименті магазину завжди є квіти місцеві та імпортні. І хоча досить великий сегмент вирощується в Україні, більшість видів квітів замовляється з-за кордону. Наш клімат не дозволяє вирощувати багато сортів рослин навіть у теплицях. Транспортувати квіти у країну треба літаком з конкретним температурним режимом – у вантажному відсіку не повинно бути занадто спекотно або занадто холодно, вологість повітря також повинна відповідати нормам. Весь простір літака обробляється спеціальним засобом, щоб уникнути зараження рослин грибами або паразитами. Коштує така послуга недешево.

Сертифіковані плантації



На сайтах доставки квітів часто можна зустріти акційні пропозиції – великі букети за дуже бюджетною вартістю. Таку композицію можна придбати, якщо треба просто створити ВАУ-ефект. Нажаль, недорогий букет скоріш за все простоїть недовго. Збирають такі композиції з короткої троянди з дрібним бутоном, іноді обирають недорогі сорти. Але якщо хочете, щоб букет довго радував вашого отримувача, оберіть імпортну розу або місцеву з великим келихом. Іноді краще купити 11 високих троянд ніж 101 коротку квітку.

На сертифікованих плантаціях вартість квітки значно вища, в такому випадку ви можете бути впевнені, що купуєте здорову рослину з хорошою вазостійкістю.

Цілорічне вирощування та постачання



У деяких країнах світу максимально оптимальний клімат для вирощування квітів, а у деяких, таких як Голландія, Україна взимку дуже холодно. Теплиці потребують опалення, додаткового освітлення – і це також підвищує вартість квітів.

Кваліфіковані навички



Квіти – дуже складні створіння, для того, щоб зібрати красиву композицію, потрібні досвід та постійна практика. Рослини не пробачають невмілого поводження. Флорист повинен знати особливості догляду та правильної роботи з кожним видом, кожним сортом, щоб максимально обережно створити букет. Власноруч нелегко зібрати навіть маленький букет троянд, не кажучи вже про мікс і великі композиції. Наприклад, під час збірки букета асорті замість гармонійної композиції легко можна отримати строкату купу квітів. Талант і досвід професійних флористів  особливо цінні та оплачуються достойно. Це також позначається на вартості готового букета.

Це лише кілька пунктів з великого списку, але вже стає зрозумілим, чому квіти відносяться до предмету розкоші. Ми запрошуємо вас відвідати онлайн-магазин квітів «Роза ЖТ» з доставкою в Житомирі https://roza.zhitomir.ua/. Впевнені – там ви гарантовано знайте потрібний букет!



Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: