На Михайлівській перекладають тротуарну плитку » Новини Житомира
 
 


На Михайлівській перекладають тротуарну плитку

Автор: news_maker від 12-09-2022, 21:30, переглядів: 1 775


В Житомирі проводять поточний ремонт вулиці Михайлівської – перекладають тротуарну плитку на найбільш проблемних ділянках. Роботи розпочали близько тижня тому, розповів Суспільному працівник підрядної організації Анатолій Гаврилюк.

За його словами, впродовж робочого дня кладуть до п'яти квадратних метрів плитки.

"Її хтось розхитав, машини їздили, люди ходили, ґрунтовні води підмили", – каже Анатолій Гаврилюк.

За словами архітектора Сергія Грабчука, причин просідання плитки може бути кілька: навантаження від автівок, які заїжджають на Михайлівську, також ґрунтові води.

"Можуть їздити машини. Але, якщо не зняли нормативний старий шар ґрунту, який являється водоупором, якщо він не був достатньо знятий, відповідно до з проєкту, то водичка буде упиратися – і воно все пливе", – каже Сергій Грабчук.

Перекладають тротуарну плитку на Михайлівській працівники житомирського товариства "Комфорт-Буд", каже заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

"Це підрядна організація, яка має досвід укладання. Вони робили і Новий бульвар, і інші (вулиці – ред.). Вони працюють з гранітом. Я думаю, що цей ремонт буде до 50 тисяч гривень. З різних причин є невеличке хитання плитки, є просадка. Спочатку починається одна, дві, три, і так кількість поступово збільшується. Тому вирішили відремонтувати, бо йде підготовка до зими, тут буде працювати техніка, буде посипатися піщано-сольова суміш", – каже Олександр Шевчук.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: