Поліцейські та лісівники допомогли жінці вийти з нічного лісу на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


Поліцейські та лісівники допомогли жінці вийти з нічного лісу на Житомирщині

Автор: news_maker від 14-09-2022, 22:11, переглядів: 1 776


12 вересня жителька Чуднівської громади заблукала у лісі, збираючи гриби. Зв'язку з нею не було. Пізно ввечері, після отримання повідомлення, поліцейські з лісівниками почали пошуки. Вже за кілька годин жінку знайшли і доставили додому.

Про це Суспільному розповіла пресофіцерка Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук.

За її словами, близько 21 години 12 вересня до поліції зателефонував житель села Дубище Чуднівської громади і повідомив про зникнення 50-річної дружини. За словами заявника, він з дружиною поїхав до лісу по гриби й там вони розійшлися стежками у різні боки. Однак жінка з лісу не вийшла і на поклик не відгукувалася. Її мобільний не відповідав. Уже згодом, приїхавши додому, чоловік побачив, що дружина залишила телефон у хаті.

"Поліцейські відреагували на повідомлення – оголосили терміновий збір особового складу, – каже Ольга Номерчук. – Правоохоронці разом із лісівниками розділилися на пошукові групи й почали прочісувати лісосмугу. Вони світили ліхтариками та голосно гукали жінку. Пошуки ускладнювалися темрявою і дощем. Однак уже близько третьої години ночі рятівники почули жіночий голос. Ще за якийсь час 50-річну жінку знайшли на узліссі неподалік села Рижів".

Ольга Номерчук зазначила, що у лісі жінка в якийсь момент втратила орієнтири, заблукала і не змогла вийти.

"Понад усе жінка хотіла якнайшвидше потрапити до теплої домівки, – каже Ольга Номерчук. – Правоохоронці переконалися, що жінці не потрібна термінова медична допомога, і доставили її додому".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: