У Житомирі ремонтуватимуть дороги на трьох вулицях » Новини Житомира
 
 


У Житомирі ремонтуватимуть дороги на трьох вулицях

Автор: news_maker від 19-09-2022, 20:34, переглядів: 2 220


У Житомирі ремонтуватимуть дороги на трьох вулицях міста: Небесної сотні, Фещенка-Чопівського та Покровській. Рух не перекриватимуть, але обмежать.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Житомирська міськрада.

Поточний ремонт доріг проводитимуть: на вулиці Небесної сотні – відрізок від Київської до Бориса Тена, на Фещенка-Чопівського – повністю та на Покровській.

"На вулиці Покровській проводитиметься заміна верхнього шару асфальтного покриття від Київської до Грушевського, далі – від Лесі Українки до Миколи Сціборського. На цих ділянках – повна заміна верхнього шару, ремонт зливових решіток та люків. Решта вулиці – частковий ремонт. У середу (21 вересня – ред.) розпочнуть підготовчі роботи по вулиці Покровській на вказаних ділянках", – йдеться у повідомленні пресслужби Житомирської міськради.

Під час підготовчих робіт та асфальтування рух не перекриватимуть, але обмежать – буде заборонено паркування вздовж тротуарів на ділянках проведення дорожніх робіт.

У цьому ж повідомленні міська рада поінформувала стосовно ремонту вулиці Київської на ділянці від Хлібної до Небесної сотні: торги відбулися, проводиться класифікація учасників.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: