Житомирщина отримала першу партію вживаних автобусів Iveco Irisbus » Новини Житомира
 
 


Житомирщина отримала першу партію вживаних автобусів Iveco Irisbus

Автор: news_maker від 27-09-2022, 21:26, переглядів: 2 960


27 вересня на Соборній площі Малина відбулася вагома подія для Житомирщини. У рамках співпраці України з Естонією та нашою областю зокрема було передано перші 3 з 12 автобусів Iveco Irisbus. Цей транспорт в Естонії використовується для обслуговування пасажирських регулярних ліній.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє пресслужба Малинської міської ради.

Усього ж уряд Естонії має намір передати області близько 30 таких автобусів.

Ключі від транспорту, який з'явиться відтак у Малинській, Брусилівській та Лугинській громадах, передала головам громад міністр економіки та інфраструктури Естонської Республіки Рійна Сіккут. Слова вдячності за підтримку та допомогу Житомирщині висловили керівник міжпарламентської групи Україна-Естонія, народний депутат України Арсеній Пушкаренко, перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко та начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

Гості також відвідали зруйнований об’єкт інфраструктури Малина – міст, який сполучає ліву та праву частини міста. Тут уже розпочато роботи по відновленню. Фінансування ремонту забезпечує Україна та Естонія, яка виділяє для цих цілей понад 1 млн.євро. Офіційний візит сьогодні продовжився у Лугинах, де відбулася міжнародна конференція, присвячена відбудові Житомирщини.










Категорія: Транспорт / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: