На Житомирщині наразі є дефіцит енергопотужності » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині наразі є дефіцит енергопотужності

Автор: news_maker від 10-10-2022, 21:07, переглядів: 2 185


10 жовтня близько п'ятої години вечора з'явилася інформація про ліквідацію пожежі, яка сталася внаслідок ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури Житомирської громади.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко. Житомирська міська рада поінформувала, що задля економії увечері 10 жовтня в Житомирі не вмикатимуть вуличне освітлення.

За словами Віталія Бунечка, наразі тривають роботи з відновлення енергопостачання в усіх населених пунктах області.

"Російські терористи намагалися залишити нас без світла та посіяти паніку, проте вони вчергове помилилися. Станом на зараз пожежа на об’єкті ліквідована. Енергетики вже підключають до мережі частину обладнання на підстанції, що зазнала удару. Жертв та постраждалих немає. Одну ракету збила наша ППО. Тривають роботи з відновлення енергопостачання в усіх населених пунктах області", – сказав у своєму відеозверненні голова ОВА.

Ввечері 10 жовтня в Житомирі буде вимкнене вуличне освітлення. Відповідне рішення прийняли на позачерговому засіданні Житомирської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє на сторінці в мережі Facebook Житомирська міська рада. Це пов’язано з великим навантаженням на мережу.

Також у зв’язку з сьогоднішньою ситуацією можливі подальші перебої електропостачання та аварійні відключення. Через це житомирян закликають користуйтеся ліфтом лише у разі нагальної потреби – задля безпеки і заощадження електроенергії.



10 жовтня в коментарі Суспільному керівник «Житомиробленерго» Анатолій Шекета розповів про відновлювальні роботи та про дефіцит енергопотужності, який відчуватимуть жителі Житомирської області.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: