Голова обласної ради подякував миротворцям Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Голова обласної ради подякував миротворцям Житомирщини

Автор: admin від 29-05-2013, 22:37, переглядів: 1 208

Голова обласної ради подякував миротворцям Житомирщини

Майже 900 офіцерів, сержантів і солдатів із Житомирщини у різний час та різних державах пройшли нелегке випробування і гідно виконали миротворчу місію. Нині 665 українських військовослужбовців беруть участь в 10 миротворчих операціях у семи державах світу. З нагоди Міжнародного дня миротворців ООН голова обласної ради Йосип Запаловський зустрівся з обласним активом учасників миротворчих операцій. Зустріч провів голова обласної організації учасників міжнародних миротворчих операцій «Солдати миру» Сергій Коробцов.
Насамперед голова обласної ради подякував миротворцям за високий професіоналізм та відданість справі підтримання миру, безпеки та спокою на Землі. «Ми знаємо, що багато років Житомирщина була і досі залишається базовою для формування особового складу окремих військових підрозділів для участі в миротворчих операціях за межами України. Адже наші військові підрозділи – боєздатні, які в своєму арсеналі мають всі сили та засоби для виконання найвідповідальніших військових операцій», – сказав Йосип Запаловський.
«Всі ті, хто сьогодні зібралися у цій залі – наші герої. Ви прославили і прославляєте нашу область, доводите, що Україна – миролюбна та інтернаціональна держава, яка може і за себе постояти, і допомогти іншим встановити справедливість та злагоду», – наголосив голова обласної ради.
Визнаючи той факт, що сучасне суспільство багато заборгувало перед миротворцями, Йосип Запаловський запевнив у тому, що органи місцевого самоврядування та виконавчої влади роблять все можливе для відновлення соціальної справедливості, щоб воїни та їхні сім’ї не мали ні житлових, ні матеріальних проблем. «Ми завжди пам’ятаємо, чим заборгували вам, тому з часом усі негаразди неодмінно буде вирішено», – сказав голова обласної ради.
З міжнародним днем миротворців ООН військових привітали: заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко, заступник начальника 8 армійського корпусу Віталій Покотило, голова Обласної організації ветеранів, генерал-майор Микола Каширін, голова Обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Павло Ментов та інші. Йосип Запаловський вручив миротворцям грамоти обласної ради та почесні грамоти облдержадміністрації із грошовими винагородами. З подарунками прийшли й інші учасники зібрання.
Прес-служба обласної ради

Голова обласної ради подякував миротворцям Житомирщини

Голова обласної ради подякував миротворцям Житомирщини

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: