У Прозорому офісі відкрили кімнату кризової психологічної допомоги для переселенців » Новини Житомира
 
 


У Прозорому офісі відкрили кімнату кризової психологічної допомоги для переселенців

Автор: news_maker від 13-10-2022, 20:32, переглядів: 891


На базі «Прозорого офісу» (Житомир, майдан Польовий, 8, каб. 309) відкрили кімнату кризової психологічної допомоги переселенцям, які через воєнні дії змушені були покинути власні домівки та переїхати до міста Житомира.

Проєкт передбачає заходи з психологічно-соціальної підтримки переселенців, надання їм правової допомоги та покращення умов їхнього проживання.

Психологи ADRA Ukraine безкоштовно нададуть необхідну консультаційну допомогу для внутрішньо переміщених осіб на індивідуальних консультаціях та групових тренінгах. Графік групових тренінгів буде оновлюватися на спеціальній сторінці. Записатися на індивідуальну консультацію до психолога можна за номером: +38 (095) 276 04 91.

Проєкт реалізується у межах співпраці між Житомирською міською радою та Адвентистським агентством допомоги та розвитку в Україні (ADRA Ukraine) спільно з німецьким представництвом ADRA за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO).

Довідково: Благодійна організація АDRA Ukraine реалізовує гуманітарні проєкти, починаючи з 1993 року, та вже понад вісім років активно допомагає людям з України у вирішенні проблем, пов’язаних із воєнним конфліктом. Протягом часу, що минув від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України 24 лютого 2022 року, організація надала допомогу близько семи мільйонам українців. Зокрема, АDRA Ukraine надає допомогу в евакуації з гарячих точок та послуги соціального транспорту, продовольчу та фінансову допомогу вразливим верствам населення, тимчасовий прихисток, сприяння у відновленні пошкодженого майна, психологічну та інформаційну підтримку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: