Відновлено роботу шести відділень міграційної служби Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Відновлено роботу шести відділень міграційної служби Житомирщини

Автор: news_maker від 19-10-2022, 21:55, переглядів: 1 807


В жовтні у шести громадах Житомирщини відновили роботу підрозділи обласної міграційної служби. Йдеться про Баранівський, Коростишівський, Малинський, Любарський, Черняхівський та Ємільчинський підрозділи. Причина – збільшення кількості звернень людей, розповів Суспільному керівник Житомирського обласного управління міграційної служби Анатолій Федорчук.

За його словами, з відновленням роботи відділень зменшилося навантаження на працівників.

"За день надавали послуги більш ніж трьомстам громадянам, навантаження було дуже велике. Зараз в області працює 13 підрозділів міграційної служби і навантаження на наших працівників зменшилося майже вдвічі. Люди приходять в живу чергу, і по мірі можливості ми надаємо послуги", – каже Анатолій Федорчук.

Після відновлення роботи міграційної служби в громадах, станом на жовтень щодня до головного управління звертається близько 100 людей, каже представниця обласного управління міграційної служби Інна Атаманчук.

"Впродовж літнього періоду за день через наш кабінет проходило близько чотирьох людей. Зараз вже спокійно, встигаємо впродовж дня і оформити, і видати документи всім бажаючим", – каже Інна Атаманчук.

Відвідувачка відділення міграційної служби житомирянка Наталія Леус розповіла, що чергу чекала недовго.

Зі слів іншої житомирянки Катерини Дацюк, в міграційній службі під час, коли вона обслуговувалася, черга рухалася швидко.

"Оформляю дитині закордонний паспорт, – каже Петро Башинський, – все швидко, сьогодні прийшов і вже виготовляємо".

Під час повітряної тривоги та відсутності електроенергії міграційна служба людей не обслуговує, каже керівник обласного управління міграційної служби.

"В нас все прив`язано до енергопостачання. Всі комп`ютери, система, надання послуг, все тільки в електронному варіанті і все пов`язано з постачанням електричної енергії", – розповів Анатолій Федорчук і додав, що підрозділи міграційної служби заплановано відкрити ще в 5 громадах області.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: