У Житомирі знову взялися за ремонт вулиці Київської: обіцяють завершити до п'ятниці » Новини Житомира
 
 


У Житомирі знову взялися за ремонт вулиці Київської: обіцяють завершити до п'ятниці

Автор: news_maker від 1-11-2022, 20:49, переглядів: 432


Ремонт проїзної частини та тротуарів по вулиці Київська в Житомирі планують завершити до п'ятниці.

Про це в коментарі Суспільному розповів заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

В Житомирі через ремонтні роботи проїзної частини вулиці Київська на ділянці між Хлібною та Небесної Сотні тимчасово скасували рух тролейбусів за двома маршрутами. Ще два тролейбусні маршрути спрямували іншою вулицею – Грушевського.

"Через те, що частина вулиці Київської ремонтується, обмежено рух транспорту, – каже Олександр Шевчук. – У нас не курсує тролейбус №1, №15 та №4. Частково рух відновиться завтра (другого листопада – ред.), але нам потрібен буде ще один день, щоби облаштувати остаточний верхній шар асфальтобетону. Це вже буде трохи швидше: десь пів дня, і ми обов’язково повідомимо, коли на цій ділянці знову не буде працювати електротранспорт від автовокзалу в сторону центра".

На проїзній частині нині облаштовують нижній шар асфальтобетону, на тротуар кладуть плитку.

"Подушка щебеню з найбільшої фракції до найменшої, – розповідає укладальник плитки Олександр, – відсів, два-три шари гарцовки, трамбується і закладаємо".

Ремонт дороги та відсутність на маршруті тролейбусів спричинили певні незручності, каже житомирянин Михайло Павельчук. Чоловік працює за вахтовим методом, два тижні не був у Житомирі, першого листопада повернувся і не зміг дістатися дому звичним маршрутом.

"Я чекаю тролейбус, – розповідає Михайло Павельчук. – Чекаю двійку, сів на трійку, не туди поїхав. Їду з роботи з вахти, не знаю, як тепер добратися".

Водійка Людмила Лапінська їхала вулицею Небесної Сотні, пошкодила власну машину та пересіла на громадський транспорт.

"Я переїжджала з вулиці Небесної Сотні до ринку та зачепила дном автівки дорожнє покриття, що ремонтується. Після того поставила машину, адже ремонт автомобіля дорого коштує. Але нічого не зробиш, це ж для нас робиться", – каже Людмила Лапінська.

За словами заступника міського голови Олександра Шевчука, ремонтні роботи ділянки автодороги та тротуару від вулиці Хлібної до вулиці Небесної Сотні планують завершити до п’ятниці.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: