У Житомирі встановили причетного до крадіжки декоративних туй » Новини Житомира
 
 


У Житомирі встановили причетного до крадіжки декоративних туй

Автор: news_maker від 3-11-2022, 06:02, переглядів: 497


Оперативники Житомирського районного управління поліції викрили жителя Курненської громади у крадіжці саджанців декоративних туй біля однієї з новобудов Житомира.

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

За її словами, з'ясувалося, що чоловік висадив викрадені туї біля свого будинку у селі. Триває розслідування.

На початку жовтня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку декоративних дерев. Виявилося, що зникли понад три десятки туй, нещодавно висаджених біля однієї з новобудов на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі. Сума заподіяного збитку становила близько 10 тисяч гривень.

"Поліцейські слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління, які виїхали на місце пригоди, зафіксували усі обставини діяння та вилучили речові докази, – каже Алла Ващенко. – Оперативники кримінальної поліції переглянули записи камер відеоспостереження, провели низку розшукових заходів та встановили причетність до крадіжки 52-річного жителя села Курне".

Чоловіка поліцейські розшукали за місцем проживання. Там же і вилучили викрадені декоративні деревця, які господар вже встиг посадити на своїй присадибній ділянці.

"Власник обійстя визнав свою причетність та розповів, що випадково побачив туї та вирішив "пересадити". Викрадені садженці перевіз автівкою вночі", – повідомила Алла Ващенко.

Нині слідчі з'ясовують усі обставини правопорушення у рамках відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – частина 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Чинним законодавством таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: