Футболісти "Полісся" на виїзді перемогли футбольний клуб "Буковина" » Новини Житомира
 
 


Футболісти "Полісся" на виїзді перемогли футбольний клуб "Буковина"

Автор: news_maker від 15-11-2022, 19:59, переглядів: 659


13 листопада футбольний клуб "Полісся" на виїзді зіграв матч 12 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги сезону 2022/2023 проти футбольного клубу "Буковина". Матч завершився з рахунком 2:1 на користь "Полісся".

На початок матчу футболісти "Полісся" посідали першу сходинку в турнірній таблиці групи А і мали у своєму активі 31 ігрове очко. "Полісся" утримує клубний рекордний переможний серіал у Першій лізі, який триває сім ігор. Підопічні Юрія Калітвінцева на полях суперників не пропускають голів впродовж 304-х хвилин.

На 36 хвилині першого тайму матчу після подачі з кутового м’яч у свої ворота зрізав Пилип Будківський. Перший тайм завершився з рахунком 1:0 та перемогою "Буковини".

На початку другого тайму гравці "Полісся" зрівняли рахунок. На 47 хвилині гол забив Владислав Вакула. Рахунок став 1:1.

На 67 хвилині матчу футболіст Полісся" Пилип Будківський забив десятий матч команди у цьому сезоні. Житомиряни вийшли вперед. Рахунок став 2:1 і таким залишився до кінця гри.

У підсумку матч виграли футболісти "Полісся" з рахунком 2:1.

"Можна тільки похвалити наших хлопців за те, що переломили хід цієї гри, яка складалася не на нашу користь. Мабуть, допоміг дух переможців. Хлопці не хотіли програвати. Можна сказати здобули той результат, який нам приніс три очки", – сказав у післяматчевому коментарі асистент головного тренера ФК "Полісся" Володимир Книш.

"Приємно, коли команда виграє, три очки — це найважливіше. Плюс такий бонус, що забив гол, бо давно не забивав. Сподіваюся, що це надасть мені трохи впевненості. Звичайно, тяжка гра… Гра з великою боротьбою і, звичайно, на нас всі дуже сильно налаштовуються, бо ми – команда першого місця. Тому ми очікували, що буде така гра. І я вважаю, що ми не поступилися команді в боротьбі", – сказав у післяматчевому коментарі гравець "Полісся" Владислав Вакула.



Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: