Нідерланди – Еквадор: анонс гри ЧС-2022 і огляд ставок » Новини Житомира
 
 


Нідерланди – Еквадор: анонс гри ЧС-2022 і огляд ставок

Автор: news_maker від 15-11-2022, 20:09, переглядів: 566


В другому турі групового етапу Чемпіонату світу 2022 у квартеті A відбудеться гра між командами Нідерландів і Еквадору. В цій же групі також виступають збірні Катару і Сенегалу.

Якщо ви шукаєте, де зробити на матч Нідерланди – Еквадор ставки, то зверніть увагу на букмекерську компанію Паріматч. Букмекер пропонує широку лінію і планує транслювати гру в прямому ефірі.

Менше з тим, давайте зосередимось на самому матчі та шансах сторін в ньому. А для цього пропонуємо ознайомитись з аналітичною інформацією про команди.

Нідерланди: короткі відомості



Після пропуску Євро-2016 і ЧС-2018, Нідерланди поступово повернулось на рівень топ-команд. В Катар «Ораньє» привіз легендарний Луї Ван Гаал, який вдихнув нове життя в збірну. Нідерландці цілком можуть замахнутись на повторення успіху 2014-го, коли при тому ж Ван Гаалі вони дійшли до ½ фіналу. У кожній лінії у них є якісні гравці, починаючи з Ван Дейка і завершуючи Мемфісом. Мріє ж команда про перше в історії країни золото. І згідно з коефіцієнтами букмекерської контори Parimatch перед початком турніру Нідерланди входять в топ-7 основних претендентів на перемогу.

Еквадор: короткі відомості



Мундіаль в Катарі стане для еквадорців четвертим за всі часи виступів. На кожному з попередніх ЧС команда вигравала хоча б один матч, а головний успіх стався в 2006-му – вихід в 1/8 фіналу. Перед початком турніру БК Паріматч виставила коефіцієнт 2.0 на вихід команди з групи. На Сенегал же букмекер пропонує поставити за 1.72. Так що шанси в еквадорців є, і вони точно не будуть викидати білий прапор завчасно. Як показали виступати у відборі до ЧС-2022, Еквадор вміє витиснути максимум з себе. 

Огляд коефіцієнтів і ставок на гру Нідерланди – Еквадор



Пропонуємо ознайомитись з коефіцієнтами, які БК Parimatch пропонує на дану гру:

- Перемога нідерландців – 1.63
- Нічия – 3.95
- Перемога еквадорців – 5.40

Звертаємо увагу, що дані котирування можуть змінитись з плином часу. По-перше, Паріматч регулярно оновлює коефіцієнти, по-друге, це матч 2-го туру. Очевидно, що результати першого туру вплинуть на мотивацію і задачі сторін.

Тим не менш, можна очікувати, що Еквадор постарається знизити темп матчу, а Нідерланди зроблять ставку на клас. Тому цілком привабливо може виглядати ставка 2.0 на тотал меньше 2.5 в букмекерській конторі Паріматч. Пропонуємо вивчити і інші доступні варіанти в лінії і вибрати оптимальний. 

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: