У Житомирі електротранспорт знову призупиняє роботу: на маршрутах працюватимуть комунальні автобуси » Новини Житомира
 
 


У Житомирі електротранспорт знову призупиняє роботу: на маршрутах працюватимуть комунальні автобуси

Автор: news_maker від 15-11-2022, 20:30, переглядів: 669


15 листопада під час повітряної тривоги у Житомирі зафіксували два прильоти по енергетичній інфраструктурі, внаслідок чого місто лишилося без світла та частково без води, повідомляє Суспільне Житомир.

Повітряну тривогу в місті оголосили о 14.23. Близької третьої години дня голова Житомирської ОВА написав у своєму Telegram про загрозу ракетних ударів по Житомирщині і закликав жителів області лишатися в укриттях.

"На об'єкті пожежа, працюють рятувальники. Люди в місті зараз без світла і без води. Робимо все можливе, щоб відновити електропостачання. Ми розуміли, що це може бути, в нас уже сьогодні на житомирській митниці є перша партія генераторів для водоканалу. Маю надію, що завтра заберемо їх з митниці і почнемо встановлювати. Такі ж генератори великої потужності ми закупили для нашого теплокомуненерго для того, щоб забезпечити роботу котелень. Звичайно у таких умовах ми не зможемо подавати тепло і воду цілодобово, але п'ять-вісім годин на добу ми зможемо це робити. Зараз вся надія на наших енергетиків", – сказав Сергій Сухомлин.

За його словами, нагальної потреби у тому, щоб підвозити городянам воду, наразі немає.

"Зараз тиск в мережі ще є. Ми попереджали людей, щоб вони набрали воду, тому поки що такої потреби немає. Зранку будемо готові, якщо ситуація не виправиться, будемо робити підвіз води", – розповів Житомирський міський голова і додав, що з енергопостачанням лікарень проблем немає, оскільки вони усі забезпечені генераторами і перепідключення йде автоматично.

Щодо транспорту, то в місті працюватимуть лише автобуси, на маршрути виводитимуть додатковий транспорт. По маршруту тролейбусів № 2 та № 3 працюватиме 10 комунальних автобусів.

Нагадаємо, що оперативна інформація по роботі громадського транспорту Житомира доступна у телеграм каналі https://t.me/trafficztua.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: