SEO-копірайтинг - оптимізований контент для просування сайту
 
 


SEO-копірайтинг - оптимізований контент для просування сайту

Автор: news_maker від 3-12-2022, 19:23, переглядів: 316


SEO копірайтинг - найважливіший інструмент просування сайту, здатний вплинути на позиції сайту в пошуковій видачі. Правильно написані сео-тексти підвищують трафік і відсоток конверсій. А ще - покращують імідж бренду, адже вони корисні та інформативні.

Разом з фахівцями студії копірайтингу Ямбус спробуємо розібратися в ситуації та ролі оптимізованих текстів.

Складно уявити, але в мережі - понад мільярд сайтів. І тільки одиниці потрапляють на першу сторінку пошукової видачі. Чому саме вони? Справа в якісній SEO оптимізації та контенті без спаму.

Тексти виведуть сайт в ТОП



Так, це дійсно так. Насамперед це роблять саме тексти. Однак для цього необхідно, щоб опублікований контент відповідав певним критеріям:

- високий ступінь унікальності;
- відсутність спаму і неприкритої реклами;
- актуальна і корисна інформація;
- правильно підібрані ключові слова;
- відсутність граматичних і пунктуаційних помилок. 

SEO копірайтинг повинен вміщати не тільки пошукові запити, а й нести корисну інформацію - їх має бути цікаво читати. Ключові фрази мають бути вписані в текст органічно і грамотно. 

Як визначити, чи потрібен вашому сайту SEO копірайтинг



Все просто. Алгоритми роботи пошукової системи Google з кожним роком стають дедалі досконалішими. Ще зовсім недавно для просування сайту в Топ-10 достатньо було написати звичайну статтю й додати в неї десяток ключів на кшталт "купити", "замовити", "на замовлення"... Сьогодні все це не працює. Ба більше, подібний спам взагалі може нашкодити. 

А тому, якщо у вас старі тексти, написані ще п’ять років тому й оптимізовані під застарілі вимоги (або взагалі "на око"), прийшов час замислитися про оновлення контенту.

Яким повинен бути текст, щоб пошуковики вивели його на першу сторінку видачі



Основна мета SEO тексту https://yambus.com.ua/poslugi-ta-tsini/seo-kopirajt/ - збільшення трафіку, але не менш важливим є й утримання клієнта, а тому він має бути цікавим і актуальним, а не просто містити популярні ключі.

Якісний текст відповідає пошуковим запитам семантично. Такі ключі непомітні під час читання й допомагають краще розкривати тему. Такий контент добре структурований, має логічні блоки й внутрішні заголовки, списки і таблиці, що допомагає йому краще ранжуватися за пошуковими запитами.

Професійний копірайтинг - це найкращий інструмент просування товарів і послуг. Він дає змогу вести здорову конкуренцію, залучати більшу кількість користувачів і отримувати прибуток. Дізнатися більше про SEO ви також можете на сайті студії копіратйингу Yambus.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: