Топ-5 найпопулярніших видів ролів
 
 


Топ-5 найпопулярніших видів ролів

Автор: news_maker від 8-12-2022, 18:16, переглядів: 487


Роли - одна з найбільш популярних у світі страв. Рулети, приготовані з водоростей, рису та морепродуктів, зустрічаються на будь-якому столі – від святкування важливої події до звичайного перекушування у колі колег. Замовити найкращі у Житомирі суші ви можете на https://zhitomir.sushi-master.ua/menu/nabory, ми ж поговоримо про те, на які різновиди ролів слід звернути максимум уваги.

Маки та футомаки – японська класика



Традиційні роли (маки) загортаються таким чином, щоб зверху опинилися водорості. Така страва мала величезну популярність у Японії не одне десятиліття, адже її дуже зручно їсти і досить просто готувати. Для начинки маки беруть від 1 до 2 інгредієнтів, футомаки відрізняються великими розмірами, адже під час їхнього приготування використовують не менше 3-4 продуктів.

Каліфорнія – перші урамаки



У 70-х роках минулого століття один американський кухар японського походження вирішив трохи поекспериментувати, загорнувши рулетики рисом назовні. Усередину він поклав огірок та авокадо, а зверху прикрасив усі ікрою тобіко та кунжутом. Так і виникла Каліфорнія. Страва швидко набула популярності по всьому світу завдяки цікавому смаку та оригінальному декору, ставши справжнім флагманом світу суші.

Філадельфія – оптимальна комбінація ніжності та насиченості



До особливостей таких суші відносять:

• рис назовні;
• наявність у складі м'якого сиру;
• декор у вигляді великого шматка риби.

Саме крем-сир і дав назву страві. Філадельфія відрізняється ніжним смаком, а також яскравою естетикою, яка одразу впадає у вічі.

Темпура – пікантність та витончена скоринка



В останні роки популярністю почали користуватись суші, що піддалися термічній обробці. Готові роли вмочують на спеціальний кляр, потім відправляють у фритюр. Такий спосіб приготування надає страві додаткових поживних властивостей та незвичайного смаку, а також забезпечує невелику хрустку скоринку. Найчастіше використовуються роли Каліфорнія, але можливі інші варіанти.

Запечені – найкращий вибір, щоб забути про голод



Після загортання таку страву приправляють густими соусами, а потім відправляють у духовку. Запечені роли виходять дуже ситним та насиченим. Навіть кількох шматочків вистачить, щоб угамувати свій голод.

Унаги, дракони, хосомаки, гункан – існують також десятки інших різновидів суші. Як результат, пробуйте, експериментуйте і обов'язково знайдете роли, здатні подарувати незабутні гастрономічні відчуття!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: