Стали відомі імена нових почесних амбасадорів Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Стали відомі імена нових почесних амбасадорів Житомирщини

Автор: news_maker від 25-12-2022, 22:11, переглядів: 1 069


20 грудня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко зустрівся з новими Амбасадорами Житомирщини – заслуженим художником України Василем Кондратюком, лялькарем Сергієм Соловйовим, краєзнавцем Геннадієм Махоріним, співачкою Катериною Бакальчук, спортсменкою Олександрою Мохорт та майстром народної творчості Олегом Земнуховим.

«Наші амбасадори – це особливі люди: мудрі, талановиті, багаті досвідом, які роблять надзвичайно велику справу – представляють нашу область на різноманітних майданчиках. Особливо це актуально зараз під час війни. Усі ми переконалися, як важливо розповідати світові про Україну та її відчайдушну боротьбу за Волю та Незалежність. Це невіддільна частина нашого спротиву, який точиться на фронті, в тилу, на міжнародній арені», – наголосив Віталій Бунечко.

Серед Амбасадорів Житомирщини є волонтери, які допомагають Збройним Силам України. Інші приєдналися до культурного фронту та підтримують дух наших захисників, переселенців та жителів області.

«Цього року ми вже вп’яте відзначаємо почесних Амбасадорів Житомирщини. Щоразу це абсолютно нові люди, абсолютно нові емоції і досвід, які дає спілкування з такими шановними й поважними людьми. Вони – працелюбні, креативні та наполегливі. Саме їх робота найкраще КАЖЕ про Житомирщину», – додав начальник ОВА.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: