У Житомирі нагородили переможців обласного молодіжного фестивалю-конкурсу “Закарбовані Майданом” » Новини Житомира
 
 


У Житомирі нагородили переможців обласного молодіжного фестивалю-конкурсу “Закарбовані Майданом”

Автор: news_maker від 26-12-2022, 21:28, переглядів: 1 313


16 грудня Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з Житомирським музичним фаховим коледжем ім. В.С. Косенка нагороджено переможців обласного молодіжного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні та авторської поезії “Закарбовані Майданом”.

Цьогоріч учасниками фестивалю стали 45 конкурсантів зі всієї Житомирщини, серед яких обрано 24 лауреати І-ІІІ ступеня за рішенням журі та 2 переможці глядацьких симпатій (по одному у кожній конкурсній номінації “Патріотична пісня” та “Авторська поезія”).

«У піснях та творах учасників конкурсу звучали мотиви відданої любові до Батьківщини та могутньої віри в спільну перемогу. Вкотре переконуємося, що наша молодь креативна і талановита, залюблена в рідну мову та українську пісню», — сказав начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець.

З вітальними промовами також виступили директор музичного коледжу Анна Бродська та члени журі, зокрема Анжела Кириленко (голова), Світлана Гресь (співголова у номінації “Авторська поезія”) та Володимир Білобровець.

Після урочистої частини заходи відбувся гала-концерт переможців обласного молодіжного фестивалю-конкурсу.

Довідково. Обласний молодіжний фестиваль-конкурс «Закарбовані Майданом» направлений на формування у молодого покоління національної свідомості, почуття патріотизму, шани до полеглих у боротьбі за свободу і незалежність України. А також є спонуканням до літературної та музично-виконавської творчості громадянського спрямування.

Фоторепортаж Євгенія Шестакова:



























Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: