Підрозділи ДСНС у Житомирській області отримали нову техніку » Новини Житомира
 
 


Підрозділи ДСНС у Житомирській області отримали нову техніку

Автор: news_maker від 4-01-2023, 22:31, переглядів: 601


04 січня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко взяв участь у передачі пожежної та аварійно-рятувальної техніки й спеціалізованого обладнання підрозділам ДСНС у Житомирській області. Також участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та керівництво ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Ця сучасна техніка допоможе рятувальникам оперативно і максимально безпечно рятувати людей у випадку надзвичайних ситуацій. Загальна вартість обладнання – майже 84 мільйонів гривень. Це одна із найбільших поставок техніки й засобів за останні декілька років», — зазначив Віталій Бунечко.

Загалом за державні кошти було куплено більше десятка одиниць техніки й обладнання, зокрема:

- 2 спеціальні аварійно-рятувальні машини;
- 3 повністю укомплектованих пожежних автомобілі;
- паливозаправник;
- автомобіль спецзв’язку;
- навантажувач;
- потужний генератор.

Цього разу передали підрозділам ДСНС 2 сучасних рятувальних намети, вартістю понад 400 тисяч гривень. Їх головна задача – розміщення постраждалих внаслідок надзвичайної події у комфортних умовах та надання їм термінової допомоги.

«Дякуємо рятувальникам за наш спокій, який вони охороняють двадцять чотири години на добу. Ми і надалі будемо забезпечувати всім необхідним рятувальників Житомирщини», — підкреслив Віталій Бунечко.






Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: