Традиційний фольклорний фестиваль колядок і щедрівок "Янголи віншують" проходить в Житомирі » Новини Житомира
 
 


Традиційний фольклорний фестиваль колядок і щедрівок "Янголи віншують" проходить в Житомирі

Автор: news_maker від 8-01-2023, 20:27, переглядів: 669


Цьогорічний фольклорний фестиваль колядок і щедрівок "Янголи віншують" має кілька локацій та відбуватиметься впродовж восьми днів, з 8 по 15 січня. Житомиряни та гості міста мають можливість впродовж цілого тижня долучитися до колядування у сучасному форматі, подивитися різдвяне кіно, придбати твори народних майстрів і багато чого іншого, зокрема, у "Навколокультурному просторі".

У фестивалі беруть участь вокально-хорові, фольклорні та фольклорно-етнографічні колективи, солісти з двома творами (колядками, щедрівками, різдвяними піснями) або фрагментами обрядів.

На відкритті фестивалю звучали колядки від фольклорного гурту «Медуниця» з міста Києв, фольклорного ансамблю «Мальва» із Звягеля, гурту «Релікт» з Радомишля, хору приходу святого Василя Великого УГКЦ Житомира, хору «Solis» Житомирського державного університету ім. І. Франка, а також зразкової групи «Джерельце» із Житомира.

Фестиваль проходитиме з 08 січня 2023 року до 15 січня 2023 року! За адресою Житомир, Скорульського, 5, двір Навколокультурного простору. З 14:00 до 17:00.
















Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: